Niin sitä tultiin Lucan kanssa valituksi seuramme Jaun mini- joukkueeseen SM-kisoihin, kun harkinnan jälkeen lupauduin ottamaan paikan vastaan. Nollaprosentti Lucalla on reilua 60%, mutta kyllä se ikä on alkanut nyt ihan todenteolla näkymään ratasuorituksissa. Mutta Luca nauttii agilitystä ja enpä voi minäkään sanoa, ettei sen kanssa olisi kiva mennä vaikkei mitään kärkisijoja kopistellakkaan näillä ajoilla. On se vaan ihan super papparainen. Ilmoitin Lucan myös erikoisnäyttelyyn ja ehkäpä kesällä tehdään turnee muutamaan näyttelyyn muutenkin 10-v kunniaksi.  

Daisy ja Lento ovat myös treenanneet, Lennon kontaktit on edistyneet ja Daisy osaa istua ja pysyä paikallaan, joten jotkut tavoitteet saavutettu niiden kanssa=) Työnalla on miljoona asiaa, mutta oppilaat on kyllä erittäin mallikelpoisia ja niiden kanssa on tosi hauskaa harjoitella. Mutta on se mulle vaan ehkä vahän liikaa treenata kolmea koiraa, joista kaksi on aloittelevaa ja niiden treenaamisessa menee siten aika paljon aikaa. Oma kärsivällisyys ei meinaa riittää. Tässä kuitenkin vähän pätkää Daisyn treeneistä, ekoja kertoja kun menee enemmän kuin muutaman esteen http://www.youtube.com/watch?v=qdSyXq8l1p0&feature=share  

Tässä Jaun kurssiviikonlopulta Lucaa http://www.youtube.com/watch?v=IRW_8-0BH-4 ja Lennon toisen päivän treenejä, alkaa jo painaa molempien jaloissa ja monet kuviotkin on ekaa kertaa treenin alla http://www.youtube.com/watch?v=IRW_8-0BH-4 On mulla vaan tosi kivat koirat!