Lennon kanssa hyppytekniikkatreenit on jatkuneet ja en nyt osaa sanoa meneekö hyvin vai huonosti, kun en niin asiantunteva siinä hommassa ole. Mutta luulisin, että ihan kivasti sujuu ainakin. Pääsen treenaamaan sen kanssa kerran viikossa, joskus ehditään tekemään toinen pikku treenikin.

Puomille Lento pääsi ensikerran ja olin tietenkin varautunut avustajalla ja kasalla nakkeja joita laitoin puomille. No, sitten hyvä ote hihnasta ja minä näytin, että katso tässä nakki johon Lento tuumas, että niitä näyttää olevan lisääkin tuolla edenmpänä. Sinne painui nakkien perässä vauhdikkaasti ilman mitään epäröintiä, olin todella äimistynyt! Selvästi kolmen vuoden radan reunalla opiskelusta on ollut hyöyä. Hitsit kun terriereillä on läpijuoksu kontaktit, Lento on varmaan oppinut nekin  No, toisaalta ei olisi kait paha, ne kun ei tee kontaktivirheitä. En olisi kyllä uskonut, että puomin tekeminen käy näin helposti. Nyt vaan kontaktien opetuksen miettiminen työn alle.

Pojat kävi kropan huollossa viikolla ja olihan sitä taas jotain hoidettavaa kertynyt mukaan. Lento ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen pahana vaikka nyt oli ensimmäinen hoitokerta "agilityn treenaajaksi" tulemisen jälkeen.

Vuosi on siis alkanut varsin mukavissa merkeissä ja täytyy nyt vielä kertoa ihanaisesta potkukelkastani, joka nousee talven parhaaksi hankinnaksi. Se on ihana, rapakunto saa kyytiä kun isompi 5-v istuu kyydissä ja Lento nauttii kun saa juosta vierellä. Tosin se nauttisi kait eniten jos saisi vetää, ja olenkin kahden vaiheilla pitääkö juosta vierellä vai antaisinko vetää kun siihen sillä olisi hirmuisesti haluja.

Ihania talvisia päiviä!