Ct-kuvien lausunto oli vihdoin valmistunut. Kyynärissä ei pienmurtumia, joten ei ole operoitavaa. Kummassakin kyynäressä jo aiemmin todettuja muutoksia, vasemmassa ne ovat voimakkaammat. Pahasti viittaa siihen, että alttius nivelrikon kehittymiselle on suuri. Tulevaisuuden näkymät lääkärin mukaan ei kovinkaan lupaavat, kun nyt jo oireilee näin voimakkaasti. Mahdollisuutena on, että oireilee tällä hetkellä eniten panosteiitti kipua, vaikkakin etujaloissa aristukset tuntuivatkin tulevan ensisijaisesti nivelistä. Nyt hoidetaan ja kuntoutetaan kuten nivelrikkoista koiraa, ei asfalttikävelyitä, äkkinäisiä liikkeitä, ei leikkiä koirien kanssa jne. Fysioterapiaa, akupunktiota, uintia ja Piirallekin olisi tarkoitus mennä. Lääkitys aloitetaan myös, 2 vkoa kipulääkitystä ja lepoa, nivelnestettä lisäävä Arthryl sekä omega rasvahappolisä. 3-4 vkon päästä kontrollikäynti. Ihan samat hoidot kun Singolla muutama vuosi sitten.

Kyllä tuntuu aika pahalle, etenkin Lennon puolesta :( Olin ajatellut, että jos operoitavaa olisi löytynyt niin olisi ollut kuitenkin ennustettava mahdollisuus oireettomuuteen. Nyt voimme vain ottaa päivän kerrallaan ja toivoa, että tilanne saadaan vakaaksi ja oireettomaksi.

Täytyy tilata lausunto kirjallisena, on niin sekava olo että moni asia jäi kysymättä kuten olkanivelen tila. Ilmeisesti ok, kun ei mitään maininnut. Samoin kuvat voisi olla ihan hyvä lähettää jollekkin toisellekin lääkärille lausuttavaksi. Katson näitä sitten aikanaa, kun jaksan taas paremmin koirien asiohin perehtyä.

Surullisia uutisia myös Tanskasta, Minnan kasvatti "Ramses" oli menehtynyt äkillisesti epämääräisin myrkytykseen viittaavin oirein. Ramses oli Mangon ensimmäisestä pentueesta. Hyvää matkaa pienelle koirapojalle :(