Lento pääsi tänään treenailemaan Helmisen Hannan opastuksella. Tehtiin sivulle- ja luoksetuloja, istumista sekä seisomista. Lento meni tosi hienosti, vaikkei vielä ymmärrä tekevänsä hommia ;) Istuminen on ainoa liike johon olen liittänyt käskyä mukaan. Nyt aletaan sitä ottamaan sivulletuloonkin. Leikkiminen leluilla ei sujunut, koska haistoi nakin hajun ja niitähän oli sitten saatava. Onneksi leikkiminen maistuu muuten, joten eiköhän se vielä joskus nakin hajunkin häiritsemänä kykene leikkimään ;) Saatiin reppukaupalla uusia vinkkejä ja virkistystä vanhoihin kikkoihin, aivan mielettömät kiitokset Hannalle!

Hemmo velipoika oli myös treenailemassa ja pojat pääsivät sen jälkeen hieman juoksemaan. Taas kohtaaminen sujui rauhallisesti ilman pullisteluita. Hauskaa oli siihen asti kunnes Lento alkoi ontua.

Sinko on onneksi ontumaton, eilen pienensin kortisonin annostusta puolella. Saa nyt 5 mg joka päivä. Alkuviikosta jätän Rimadylin pois, jos tilanne näyttää yhtä vakaalta. Sitten jatkan pari-kolme viikkoa tuolla kortisonimäärällä ja yritän päästä taas pudottamaan puolella, eli alimpaan annostukseen (2,5 mg) millä on ollut oireeton. Huoh, Keiju sentään on terve ja voimissaan.