Kasvatti Kalle kävi viime viikolla trimmissä ja olipa mukava nähdä poikaa. Lento pääsi leikkimään Kallen kanssa ja en voi kuin ihmetellä miten hyvähermoinen terrieriuros Kalle on. Lento kun näki Kallen ulkona se alkoi räyhäämään hulluna, sain sen hiljennettyä ja lähdettiin pienelle kävelylle. Kun palattiin meille päästettiin koirat pihalle vapaaksi. Lento räyhäsi kurkku suorana Kallen edessä karvat pystyssä, Kalle vaan tsiigailee et terve kaveri leikitäänkö. No, alku leikki meni Lennon osalta agression piikkiin, mutta Kalle vaan jatkoi omaa iloista hömppäilyään eikä sillä ollut ajatustakaan vastata Lennon ärhentelyille. Niinpä Lento alkoi pian tasoittua ja pojilla oli varsin pian tosi kivat leikit. Äärettömän hyvä kokemus Lennolle, kiitos Marjo ja Kalle!

Kasvattipojat Kalle, Tihku ja Milo osallistuivat viikonloppuna näyttelyihin. Kv-näyttelystä Kallelle eri ja Tihku pu 3. Tänään olivat kaikki kolme olleet Harry Tastin arvosteltavana ja Kallelle H, vain kahdelle urokselle irtosi ERI, joten "veljekset" Tihku ja Milo kisasivat keskeneään. Tihku oli PU 1, SERT, ROP, Milo pu 2. Onnittelut Sarille ja Juhalle hienosta näyttelypäivästä!

Lennon vatsaoireet ovat taas näyttäytyneet. Viimeisen viikon aikana on oksentanut kahdesti, voi pee.. Nyt taitaa olla sitten edessä rtg, verikokeet ja ehkä tähystys. No, johan tässä menikin yli kuukausi ilman eläinlääkärikäyntiä. Eipä sitten tarvitse miettiä mihin ensimmäisen palkkansa kolmeen vuoteen tuhlaa ;)Vatsalääkitys oli vielä päällä kun ykät tuli, mutta mietin että oisko tuo nivellääke Arthryl nyt syynä kun on sitä viikon verran taas saanut tai sitten on hermoillut viime viikolla hieman pidempiä n 6 h yksinoloja. Täytynee seurata tilannetta.

Ens viikolla käymme ratkomassa Lennon koirien kohtaamisongelmia viisaaman johdolla. Toivotaan, että opin siellä Lennosta lisää ja osaan paremmin ottaa sen haltuun noissa tilanteissa. Osteopaattia olen yrittänyt saada kiinni, mutta ei ole vieläkään onnistanut. Töistä kun on niin hankala soittaakkin.

Olen ollut kamalassa flunssassa, töistä kun tuntuu kivasti saavan näin aluksi kaikki taudit.