Käytiin tänään päivällä Järvenpään keskustassa ihmettelemässä ja muutamia asioita hoitamassa. Ei mitään arastelua taaskaan, autosta tuli reippaasti ulos ja sitten mentiin. Hieno ja reipas poika.

Kauhea varas on tuosta ipanasta kasvanut, ahneus vie sen hurjempiinkin suorituksiin. On oppinut, että saa keittiön pöydältä Erkun maitolasin ja mahdollisesti syömättä jääneet eväkset alas. Hyppii niin kauan, että saa napattua kankaisesta tabletista kiinni ja sitä myöten tulee alas kaikki ihanat syötävät. Ja se vetää ne kitaansa hetkessä eikä irrota saalistaan sitten millään. Erkku suuttui tänään kun Lento söi sen ruoat ja sadatteli kauheasti hokemalla voihan manteli ja kertoi kuinka vihainen nyt on ;) Lento pääsee nyt myöskin hyppäämään sohvalle ja sitten kiljuu siellä, että tulkaa nostamaan mut alas täältä.

Singon jalat on olleet yllättävän hyvät, en olisi uskonut että vielä liukastumisesta näin hyvin toipuisi. On se vaan ihmeellinen ja sitkeä otus. Sinko pääsi tänään yksin pienelle lenkille, oli super hauskaa ja nappaili mun lumipaakkuja jotka irtoilivat mun kengistä kun kävelin ;)

Keijua on kyllä jo aikamoinen ikävä, olisi kiva saada se jo kotiin. On jo liian mukavaa nukkua, kun sänkyä ei täytä tönimisestä ja tuuppimisesta piittamaton borderi. Oikeasti on ärsyttävää kun se hiipii yöllä sänkyymme nukkumaan, mutta nyt sitä jo kummasti kaipaa. Täytyy yrittää jos huomenna ehtisi sen lenkittämään. Ens viikolla päästään lihapullan kanssa sitten taas agiliitämään, juoksusta rupeaa sitten olemaan jo riittävästi aikaa.