Nyt parin päivän ajan jalkapotilaat ovat kävelleet paremmin. Lento ei ole nyt kahtena viime päivänä ontunut juurikaan, koska on ollut niin levossa kuin pentua voi pitää. Tänään kävimme pienellä korttelikävelyllä ja onnahtelu palasi sen jälkeen, tosin lievempänä ja ohimenevänä. On pistänyt silmään, että Lento on nyt muutaman pvän ajan venyttellyt etupään lähes aina ylös noustessaan. Kasvattaja Ellan kanssa ollaan ontumista pähkäilty moneen otteeseen ja katsottiin parhaaksi viedä se ortopedille. Maanantaina suunnistamme Apexiin Esa Eskeliselle, toivotaan että homma selviää.

Yksinolo taitaa Lennolla sujua ihan ok, ainakin on hiljaa kun tullaan takaisin kotiin. Joskus kun Erkun kanssa leikimme omassa pihassa niin Lento jodlailee sisällä, luulen että johtuu siitä kun kuulee ja näkee meidät niin alkaa ottamaan pattiin. Tuhohommmeleita on aloitellut kengistä, muutamat tossut ja nyt viimeisimpänä on mun vaelluskengät saaneet hieman uutta muotoilua. Matot maistuu myös.

Kukkaruukun ihmettelyä ;)

Ulkomuodoltaan Lento on muuttunut viikossa ihan älyttömästi, kasvanut ja ennen niin balanssissa ollut kroppa on alkanut saamaan uusia piirteitä. Takakulmaukset on "hävinneet", ja ylälinjakin on tällähetkellä menetetty ;) Hassua, että vielä noin viikko sitten oli musta tosi täydellisen minikokoisen aikuisen bc:n näköinen, nyt alkaa muistuttaa enemmän honkkelia pentua. Ihana koipeliini :)

Köpöttelyä jäisellä pihamaalla

Hiljaiseloa "treenien" suhteen, keppiä ollaan kyllä vähän treenattu. Muutoin vaan oleiltu ja hillitty energiaa. Eilen saimme mukavia vieraita kun Singon kasvattaja kävi moikkaamassa poikaa, ja kyllä oli taas mukava nähdä!