Radalla paljon erilaisia käännöksiä, alussa kinkkininen takaakiertoon vienti. Se menikin useamman kerran pieleen, ei vaan ehtinyt viemään koiraa tarpeeksi. Siihen treenikamu Kaisa keksikin sitten ihan uuden ohjauskuvion perskutarallin, oma rintamasuunta oli eteenpäin kun otettiin koira vastaan ja viskattiin siitä kääntymättä koira menemään taaksepäin ja niin ehdittiin viemään koirat takaakiertoon. Lucalla oli siinä vielä miettimistä, ei ihan ilman liikettä lähtenyt taaksepäin. Tulihan sitten perskutarallatettua useampaan otteeseen kun opetettiin sitä koirille. HYödyllistä tai ei, nin tulihan kokeiltua.

Muutamassa käännöksessä valui ja kiertämiset on hankalia, pitää viedä tarkasti muutoin tulee väleistä. Mutta saatiin kyllä onnistuneitakin käännöksiä ja pujottelu on saanut vauhtia! Nyt vaan lisää kujatreeniä, kun se näköjään auttaa. Oli taas tosi kiva treenata, vaikka oma olo on flunssan kanssa viikon taistelleena edelleen tosi nääntynyt.

Lennon kanssa tokoiltiin vähän, opeteltiin kiertämistä ja otettiin seuraamista, luoksetuloa ja jäävistä liikkeistä maahan.  Kävin poikien kanssa myös yhdessä pikkuisen lenkinkin, hyvin meni taas.

Luca oli meillä yhtenä päivänä kotosallakin, mutten uskaltanut vielä laittaa Lennon kanssa yhteen. Onneksi meillä on todella iso kodinhoitohuone, keittiön vieressä niin Luca viihtyi siellä. Lento päivysti koko ajan portin takana. Ehkä ne menisi jo tässä sisällä hyvin yhdessäkin, ainakin niin kauan kun ei juosta ja hömpätä. Lennolla on vieläkin vaikeuksia ymmärtää Lucan intoa. Luca tulee meille juhannuksen jälkeen viikoksi kun Äiti lähtee Minnalle, ehkä silloin kokeillaan yhteiseloa, mutta helppo meillä on tarpeen mukaan poikia erotellakkin kun on kuitenkin sen verran tilaa.