Soitin tänään Lenstikan lääkärille, että mitäs tehdään kun kaksiviikkoinen on kulunut umpeen ja homma on samassa pisteessä edelleen. No, yllätys yllätys odotetaan taas kaksi viikkoa ja jatketaan muutoin fysioterapeutin ohjeistuksella. Piti hienona uutisena sitä, että Fysioterapeuttimme Johanna löysi kipupaikan.  Jos ei ole  2 vkon sisään parantunut parantunut niin kuvataan, vaikka sanoi ettei sieltä silloinkaan todennäköisesti mitään löydy.

Mietin kovasti, että jos vika on nyt sitten todennäköisesti lihaksessa ja mahdollisesti hermovauriota kaupan päälle niin uskallan viedä Lennon akupunktioon. Saatiinkiin aika keskiviikoksi ja odotukset on korkealla. Singolle akupunktio oli usean vuoden ajan todella hyvä hoitomuoto, joka piti sen täysin oireettomana. Pennun neuloittaminen voi olla vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus ja saas nähdä kuinka käy...

Keiju agiliiteli teemalla valssit, leikkaukset ja persjätöt. Ihan ok treeni, valssit toimii ja persjätöt erityisesti kiihdyttää sitä. Leikkaukset tarvittaessa, mutta syövät kyllä vauhtia. Keiju ei ollut parhaassa terässä tänään ja en treenannutkaan kaikkia harjoitteita. Olisi ollut hieman epäreilua sille kun on äika pönäkkä ja kunto ei taida olla ihan kohdillaan... Se ei vaan millään  liiku tarpeeksi tehokkaasti kun on yksin, ja asiaa ei auta tietenkään äidin syöttämät herkut. Nyt Kepa saa olla taas kotosalla jonkin aikaa.

Se pirulainen puri mua treeneissä, ensin tietenkin napsi käsistä mikä nyt on tuttua kun valmisteltaessa kiihdytän ja jahtautan sitä lelulle. Oma mokani jos olen liian hidas, se käy kiinni täysiä siihen mihin vaan voi. En ole siihen puuttunut, koska saa ihan vapaasti joskus hieman sikailla. Tänään siinä sitten hyppeli ja kävi kuuumana kun otin lelun veke, käännyin pois päin ja eiköhän se sitten purassut mua persuksiin. On se kun koira ei erota mun persusta tennispallosta, joka kuitenkin on luokassa jumppapallo. Aikas kipeä kankku ja enkä näytä päässeen ihan mustelmalla, joten siinä sitä oli persjättöjä teeman mukaisesti. Saamarin Koobra ;)

Lentokin kävi hallissa ja heti kun avasin oven ja huomas että siellä on treenit, niin huuto ja hinku radalla toisten perään alkoi sillä sekunnilla. Ei epäröinyt hetkeäkään ja on sentään ollut vaan kahdesti mun mukana treeneissä.On oikeasti ihan täysin sekopää siellä hallissa, enkä taida sitä sinne enään viedä kun itsekseen treenatessa. En halua sen nostavan jo ovella tuollaisia kiekkoja moottoriin. Syötiin sitten vähän ja hipsittiin ulos, tai mä raahasin kiljuvaa ja tempovaa pentua perässäni.