Daisyn juoksu on alkanut ja toivottavasti keväällä täällä vilistää pentuja, mutta siihen on vielä matkaa =) 

Agilityssä on tullut juostua ja olen aika hyvin olen saanut mahdutettua Lennolle ja Daisylle 2 treeniä viiikkoon. Treenaaminen on ollut silkkaa iloa vaikka en tiedä tuleekos sitä valmista koskaan =) Lento on hirmuisen kiva ohjattava ja se on edistynyt huimasti. On siinä vaiheessa, että tuntuu että jokainen treeni vie sitä eteenpäin ja se on aika huisaa. Hyppykorkeudet on vielä matalia nyt menee 45 cm rimoilla ja pitäisi pikkuhiljaa saada nostettua sitä hyppyharjoituksilla. Mulla on kyllä todella paljon hakemista taas vuosien jälkeen maksin ohjaamisessa sekä bc:n reagoimisessa, joka on vähän erityylistä kun noiden terrien. Onnekseni Lento on liioittelematon, innokas ja hyvävauhtinen olematta kuitenkaan mikään ferrari. Sillä sellainen ei talläisen Opel kuskin käteen edes istuisi. 

Daisystä voisi sanoa, että on se syttynyt lajiin vieä enemmän ja odotan kyllä aivan mielettömästi millainen siitä tulee. Voi sanoa, että ihan pikkuisen harmittaa kun juoksu alkoi juuri nyt kun oltiin päästy loistavaan vauhtiin ja en malttaisi milläään jättää sitä tauolle. 

Luca on saanut jonkun uuden vaihteen silmään, kaksi treeniä on olen ihmetellyt kuinka kovaa se on kulkenut. Nyt alkaisi kohta olemaan karenssit kärsitty ja päästään taas kisaamaankin. 

Lento on myös kunnostautunut vetämään Eeriniä ja sen kavereita suksilla, se on kivaa Lennosta ja lapsista. Sen kanssa olisi kiva kokeilla vetohiihtoa, on vetäminen sen verran verissä. Potkarilenkit taittuu edelleen mukavasti, mutta Daisy kun on mukana niin vauhti pitää pitää maltillisena ja pääsen itsekkin kuntoilemaan samalla. 

Olihan positiivinen päivitys =)