Sateesta huolimatta tein eilen Lennon ja Lucan kanssa eilen 1,5h remmilenkin. Pojat käyttäytyivät hyvin, jopa lähdöstä selvittiin ihan leppoisin mielin. Tänään kävin agikentällä hömppäämässä  Lucan kanssa vartin treenin kaatosateessa ja käytin pojat 5 km lenkillä.

Keijun selkä on edelleen huonona, aristaa kuitenkin koskeutusta jo vähemmän. Eilen laitettiin taas akua ja aloitettiin kipulääkitys. Agility taukoa jatketaan ja on ollut akupunktion jälkeen paripäivää melkoisen levossa muutenkin. Tänään ostin Kepalle oman back on track verkkoloimen, jos siitä saisi jotain apua. Täytyy kokeilla jos loimi mahtuisi Lucallekkin niin voisi pitää sitä välillä silläkin.

Viime yönä Keiju nukkui kuin tukki... Oli hypännyt yöllä meidän jalkopäätyyn nukkumaan ja tönin tuuttuun tapaan sitä kauemmas häiritsemästä, mutta ei tapahtunut mitään reaktiota. Nousin ylös ja nostin kauemmas, Keiju oli ihan vetelä ja silmät retkotti auki, luulin sen kuolleen! Ravistelin pikkasen kun piti varmistaa minne se henki on nyt voinut yhtäkkiä kadota, laiskasti pieni borderi väräytti muutamaa lihastaan ja räpäytti silmiään. Huojentuneena laitoin sen takas nukkumaan ja oli se onneksi aamulla elossa. Karmiva kokemus. Saikohan akupunktio sen vähän liian rennoksi...