Pientä hihnakävelyä sekä metsäretki päivällä. Illalla kävimme tallilla pistäytymässä ja Lento tapasi nuoren Manne aussien sekä Laku sheltin. Manne oli aluksi hieman pelottava, mutta todettiin kyllä nopeasti vaarattomaksi. Lakua sen sijaan ei arastellut liekö pienemmän koon vuoksi. Reipas poika!

Ruokakuppi sulkeiset ottavat hyvin onnistuakseen, nyt jo melkein heti napottaa istumaan hyppimisen sijaan. Aloin käyttää "toiminnan pysäyttämistä" myös muissa tilanteissa joissa maltti meinaa mennä mm. ovesta ulos menossa ja sisääntullessa. Odotan vaan paikallani niin kauan kunnes hetkeksikin rauhoittuu, ja nopeasti syntyy tulosta. Istuu melkein poikkeuksetta ovista kuljettaessa jne. Kaikkeen ääntelehtimiseen myös yritän puuttua jo nyt, eli vinkumalla ei saavuta yhtään mitään. Lienekö turhaa huolehtimista mutta ei nyt varmaan huonoakaan tee.

Ovikelloa varmaan tullee ikävä kyllä haukkumaan, koska Sinko niin tekee. Ja muutenkin yleensä oven avaus on hyvä kaaos kun Sinko ja Eerin siellä tungeksivat. Hitsti mitenköhän siihen saisi malttia.On huomattavasti vaikeampaa kun Eerinkin sählää siinä eikä taatusti malta olla avaamatta ovea.

Olen kuumeisesti miettinyt, että mitä laittaisin kosketuskepin päähän. En ehtinyt kauppaan etsimään mitään pallonmuotoista sopivaa kapistusta. Joten naksutreenit sen osalta jäänevät ensi viikkoon.