Lento oli parisen viikkoa sitten lääkekuureilla oksentelun vuoksi ja nyt on taas..:( Etenkin vedet se oksentaa heti juotuaan suihkuna ulos, ruoka pysyy ajoittain paremmin sisällä. Nyt on taas pahoinvointilääkitys ja Antepsin menossa joten vatsa on rauhoittumaan päin. Muutoin on pirteä ja leikkisä itsensä. Keskiviikkona mennään taas akupunktioon ja samalla tsekataan mikä vatsassa voisi olla. Tällä hetkellä suurimpana epäilyinä ovat stressi ja jokin ruoka-aine. Itse epäilen stressiä, on se pikku raukka vaan niin hukassa.

Eilen oltiiin tokoilemassa tai lähinnä taas kentällä relaamassa. Joka kerta kestää paremmin toisia koiria ja nyt jo vaikutti aika rennolta´odotellessaan. Lento kyllä pystyy toimimaan ja tokoilemaan vaikka muut koirat on kentällä, se on hyvä. Ongelmana onkin sitten se kaikki muu oleminen joka on aika olennaista kuitenkin.

Keijun juoksu alkaa olemaan lopuillaan ja ajattelin ottaa sen pian kotiin. Saa nähdä onko se Lennolle hyväksi vain saako se siitä lisää stressiä. Riippunee Keijun käytöksestä. Ajattelin meinaan, että saavat alkaa nyt elemlemään yhdessä muuallakin kuin metsälenkeillä, sen verran hyvin Keiju on Lentoon suhtautunut. On Lento jo niin isokin, ettei Keiju sitä elävältä voi syödä.