Olin muutama viikko sitten Minna-siskolla Tanskassa ja tuliaisena kotiin koiria jäänelle Jussille toin Borderterrieri nartun Kali-Kama Music In The Air =) Daisy on siis jo nuori aikuinen ja luonteeltaan aivan huippu hauska. Lennon kanssa jutut meni heti yksiin ja Daisyn puolesta ne menisi Keijunkin kanssa, mutta katsotaan lämpeneekö muori Daisylle joskus. Tällä hetkellä tuntemukset on Keijumaiseen tapaan erittäin lämpimiä, mutta vähän väärään suuntaan. Daisy tulee ihan kenen kanssa vaan juttuun siitä ei ole epäilystä ja lasten kanssa se on super! 

Tottahan se on  sitten pitänyt aloittaa Daisynkin kanssa agility, tällä hetkellä keskitymme tosin leikkimisen opetteluun. Daisy innostuu ja on innkokas, muttei raukka oikein tajua lelulla leikkimisestä. Se saa hyvän fiiliksen kun leikin sen kanssa, mutta ei oikein ota kiinni jne. Lennon kanssa olen treenannut nyt kerran-pari viikossa ja musta tuntuu, että se on edistynyt. Eihän se siis vieläkään oikeastaan mitään erityistä osaa, mutta sen saa kyllä jotain kuvioita jo menemään. 

Lucan kanssa oltiin Porvoossa kisaamassa lauantaina kaksi rataa, molemmilta radoilta nollat, mutta toisella radalla tuli 0.32 sekunttia yli-aikaa, kyllä harmitti! Se toinen rata oli musta meidän parempi ja oishan tuon typistänyt ihan mistä vaan pois, olisin vaan juossut! Mutta kivat radat, toimiva ja innokas koira joten hyvä mieli jäi. 

Sunnuntaina sitten suunnattiin Lucan kanssa voittaja-näyttelyyn ja siellä veteraaniluokassa tuli eri ja toinen sija. On kyllä ollut hyvä ja onnellinen mieli, että 9,5 vuotias koira voi juosta saman viikonloppuna  kolmosluokassa kaksi rataa ja osallistua seuraavana päivänä näyttelyyn. Saa olla todellakin kiitollinen, että Luca on niin hyvässä kunnossa. On se vaan niin hieno koira!