Lento ja Luca ovat olleet yhdessä pääsääntöisesti silloin kun Eerin nukkuu. En ole uskaltanut oikeastaan Erkun hereillä ollessa pitää niitä yhdessä kun Eerin saattaisi hämmentää soppaa vähän liikaa, koiria leikkittämällä jne.

Luca on niin mainion näköinen kun ovat yhdessä, liikkuu kuin hidastetussa filmissä. Lento sen sijaan on ihan rento, ottaisi kontaktia, heiluttelee häntää jne. Luca tyytyy vaan murahtelemaan sille hiljaa, muttei kuitenkaan ole yhtään hyökkäävän oloinen, lähinnä vaivaantunut. Lenkeillä ovat niin kaveria, kävelevät vierekkäin välillä toisiaan tönien. Mutta oikein mukavasti menee tämä osa-aikainen eristys, ei tarvii huolehtia vaikka Eerin jättäisikin portin auki, kun molemmat käyttäytyy noin fiksusti. Lennosta olen tosi ylpeä, päästää vieraan uroksen noin vain kotiinsa.

Luca on edelleen aivan ihastuttava, siinä kiteytyy kyllä kaikki parhaat borderin ominaisuudet. En yhtään ihmettele kun Minna miettii voiko se antaa sen jäädä tänne. Mutta joka tapauksessa jokin borderi tulee asustelemaan kesänkin jälkeen äidilläni ja minä tietysti saan siitä treenikaverin. Vielä on epäselvää onko se Luca vai joku Mangon pennuista. Minnalle jää kotiin kasvamaan pentueen ainoa narttu.

Lennolla on muutaman viikon päästä taas osteopaatti ja ajattelin kysyä jos hän ehtisi Lucaakin katsomaan. Koiran liikkumisen kyttäykseen erikoistuneita silmiäni häiritsee vähän sen etuliikkeet ja hännän asento, joka on kaarella oikealle. Keiju olisi kyllä enemmän hoidon tarpeessa, mutta sillä on silloin juoksu parhaimmillaan. Sen selkä on ollut vähän parempi, muttei ole kyllä vielä kunnossa. Viihtyy hoitopaikassaan anoppilassa erinomaisesti, on oma vaivaton itsensä.

Lennon kunnosta en ole pitkään aikaan mitään kirjoittanut, koska se voi erinomaisesti. Sen kanssa voi kulkea kuinka pitkiä lenkkejä tahansa, sen kanssa voi leikkiä normaalisti, sen voi antaa liikkua niinkuin se haluaa, sen kanssa voi elää kuin terveen koiran ja se on hienoa! Ontunut se ei ole varmaan melkein vuoteen. Osteopaattikäynnit jatkuu kerran kuussa-parin kuukauden välein.

Huomenna meillä on Lucan kanssa ekat kisat, osallistutaan seurojen väliseen haasteotteluun seuramme Jaun mini-joukkueessa. Aika jännää... Harmittaa kun heinäkuussa ei ole kisoja lähitienoolla. Kokkolaan olisi tehnyt mieli lähteä, mutta eikös me olla silloin tuttavien häissä. Elokuussa sitten ja katselin, että ens viikolla olisi yhdet epikset, sinne voisi ainakin mennä kokemusta hakemaan.