Teemana välistävedot ja työnnöt. Harjoitteet oli lyhkäisiä ja tehtiin aika tiuhaan tahtiin kun oli vaan neljä koiraa paikalla. Sopi Keijulle erittäin hyvin, motivaatio pysyi kohdallaan. Hypyt oli aluksi jotakuinkin puol ympyrässä ja siitä vedettiin ja työnnettiin. Keiju pelaa niinkuin muutkin koirat mun kanssa, eli on ihan ok vetää mutta tiukemmat työnnöt heti sen jälkeen on vähän hankalia. Menee vähän lapa edellä ja suhaa ohi. Ongelma on aivan minussa ja olen väärässä kohdassa ja en työnnä kunnolla. Saatiin homma kuitenkin toimimaan oikein hyvin. Lopuksi rallateltiin yksi motivaatiopätkä, sillä koko treenit oli koostunut aika tuikasta hallinnasta ja väännöstä. Rallattelu pätkän Keiju veti käsijarru päällä, eli heti näkyi vauhdissa aiempi treeni. Keppejä tehtiin itsenäisesti pari kertaa ja apuohjaaja antoi palkan, keiju ei vielä oikein hoksannut palkka ideaa. Kepit on todella paljon hitaammat jos en näytä kädellä. Haki muutaman kerran oikein hyvin itse sisään joten siinä suhteessa kepit on paremmalla mallilla.

Lento ja Sinko ovat saaneet tyytyä vain metsälenkkiin ja auton perässä istuskeluun. Singon kasvattaja kävi myös meitä moikkaamassa ja Lento sai tutustua aivan ihanaan bc tyttöseen. Hienosti ja rohkeasti meni heti tekemään tuttavuutta.

Lentskarin liitimet on olleet pari päivää paremmat ja ylösnoustessa lähinnä jäykkä, ei ole niinkään ontunut. Torstaina on sitten lääkäri ja kuvaus. Jokohan nyt saamme tietää mikä ipanalla on?