Täällä sitä edelleen onnutaan, nyt taas kahden koiran voimin. Varasin Lennolle maanantaille kuvausajan, sillä tänään ontui taas tosi paljon. Lepoa ollaan pidetty niin paljon kuin mahdollista, joten ei voi olla siitä kiinni.

Jussille harmittelin, että eikö meitä koskaan onnista koirien kanssa. Jussi sanoi, että Lento on sitten viimeinen mustavalkoinen palapelikoira joka meille koskaan tulee. Palapelikoira oli musta osuvasti sanottu, sillä Sinko on just sitä. Kaikki muut palat on täydellisiä, mutta yksi ei sovi joukkoon ja koko ajan on homma on romahtamassa. Ei nyt tainnu ihan tosissaan höpistä, mutta oikeasti kun alkaa olemaan eläinlääkärikulut ihan Singon kanssa ylläpidollisesti n.100 e/kk, se nyt on vielä ihan kestettävissa ja jees. Mutta sille kun on siunaantunut noita muita spesiaaleja hommeleitakin niin paritonnia vuodessa ei siihen todellakaan riitä. Onneksi on vakuutus, tosin Singolla ne rajat paukkui viimevuonna jo yhdessä silmäleikkauksessa. On se vaan ihme juttu, että just mulle hyvä tuuri kerääntyy.. Keiju sentään on niin terve koira, että oikein ihmettelen miten se voi olla meidän. Sillä on ollut kerran elämässään nielutulehdus ja se on ollut siinä.

No, tosiaan Lennon kanssa kuitenkin ollaan vielä positiivisia ettei sillä nyt mitään kauheuksia olisi. Kunhan saisi pennun kuntoon, on niin surkeaa kun kaikki kivat jutskat on jätettävä tauolle ja sosialistaminen ja muut hommelit kärsii ihan valtavasti jos tilanne jatkuu pitkään. Aivan ihana pentu, jonka todellakin toivon vain reväyttäneen jalkansa.

Kauhukakaran energiaa on pidetty tänään aisoissa kosketuskepin lataamisella, otin uuden pienempi päisen kepin käyttöön. Hyvin Lento alkoi välittömästi koskea oikeaan kohtaan. Toivottavasti ei tee hallaa vaihtaa kepukkaa nyt. Muut hommelit istumista lukuunottamatta saa olla hautumassa niin kauan kuin jalka vaivaa. Niissä on kuitenkin liikettä enempi ja rasittavat ehkä jalkaa.

Nyt saa makkarin matto kyytiä, Lento aikoo ilmeisesti kaivautua ulos tästä tyhmästä ja virikkeettömästä talosta ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pikku Erkku sai tänään ensimmäiset suksensa ja huomenna mennään niitä testaamaan. Kovin oli intoa täynnä, että hänpä osaa sitten hienosti lentää niiden kanssa. Joo, lentoja on varmasti luvassa mutta tuskin ihan sellaisia kun se kuvittelee. On tainnut katsoa mäkihyppyä ;)