Luca muisti selvästi Ristarin kentät kun oli paikasta tosi innoissaan. Treenitkin meni ihan hyvin, mutta tottakai mulla on vielä hakemista ja ihmettelyä sen kanssa. Mutta heti ensimetreillä tuli fiilis, että on se vaan ihana!

Vauhti on tosi kivaa ja parasta on se into mikä Lucassa on, sen kanssa on niin kiva fiilis puuhata. Muutamassa kohdassa ajautui ohi esteen, koska sitä pitää työtää paljon enemmän kuin Keijua. Puomilla alkoi etsimään namia tosi aikaisin, ja muutoinkin musta oli tosi hassua kun se pysähtyy siihen estimään namia, Keijullakun on läpijuoksu kontaktit ja sillä ei ole mitään nameja siellä.

En treenannut mitenkään älyttömästi, kun ajattelin ettei vaan menen jumiin kun agilityä ei ole kuitenkaan ihan hirmuisesti tehnyt.  Keiju potee selkäänsä, joten se taukoili. Käytin sen kyllä Lucan kanssa kävelyllä ja nyt se oli jo ihan rentona, Luca on siis hyväksytty.

Lento sai seurata Lucaa autohäkistä, en päässyt kävelyttämään niitä yhdessä. Täytyy tässä lähipäivinä saada Jussi avuksi.

Lennon kanssa leikittiin tokoa, noutoa ja seuraamista. Jäävät liikkeet onnistuivat istu ja maahan ihan nappiin. Se on niin hassu kun sillä ei ole agiesteistä tuon taivaallista hajua, joten pystyy ihan täysillä tekemään hommia siellä esteiden keskellä. Ekan kerran hyppäsi yhden minihypyn kun sattui sopivasti tielle.

Mangon pentukuulumisia sen verran, että toinen narttupentu menehtyi Itku Se ei lisännyt painoaan, joten se oli parasta päästää pois.  Pientä ajatusleikkiä on käyty siihen suuntaan, jos sieltä tulisi pentu mun treenikaveriksi. Mutta ajatellaan vielä enemmän, kun nähdään millaisiksi pennut kehittyvät.