Mulla käy kerran kuussa fysioterapeutti kotona ja on kyllä aika kätevää hoidattaa itsensä ja koira samalla kerralla. Nyt käsittelyyn pääsi mun lisäksi Lento, ja olihan sillä jumeja. Aristi etutassuja eikä oikein antanut niihin koskea, liekö kipua vai kipumuistia? Sain ohjeet miten käsittelen varpaiden jänteitä vai mitä ne nyt on, niistä nyt ainakin reagoi. Lantio oli myös jumissa, selkä muutoin kohtalaisen ok, lavat ok. Käsiteltiin aika pikaisesti kun ei yhtään nauttinut hieronnasta. Ens ti on kuitenkin osteopatia.

Heräsin tänään jo ennen viittä, ja vähän kuuden jälkeen olin töissä ihan oikeasti pirteänä suunnittelemassa lapsille tämän kauden teemaa. Yllättävän hyvin pääsin siis käyntiin, vaikka en olisi uskonut. Meillä on aiemmin alkanut aamuvuoro 6.45, mutta nyt välillä on päivystettävä pirteänä jo heti kuuden jälkeen. No, toisaalta on se kiva päästä aikaisin kotiin. Ehdin käymään pienellä metsäenkillä Lennon kanssa ennen Erkun hakua, en vaan uskaltanut kovin pitkää lenkkiä tehdä. Vauhtia riittii ja Lento vaikuttaa olevan ihan ok.

Omatunto soimaa tokon treenaamisen vähyyden vuoksi. Heti kun en käy kerran viikossa ohjatuissa treeneissä hakemassa oppia ja moitetta niin ote pääsee lipsumaan, koko viikko on siis mennyt treenamatta. Oiken ärsyttää kun pitää olla tämmöinen vätys. Viikonloppuna olen luvannut itselleni treenata, ihan pakko.

Lento on elellyt nyt ainoana koirana kun Keijulla on juoksu. Aika hyvin sillä tuntuu menevän, on päivisin ulvonut pieniä hetkiä mutta muuten on ihan ok. 

Huomenna onkin sitten jo perjantai, sitten alkaa se luvattu tokon treenaaminen. Voi kun tulisi vielä luntakin niin paljon, että pääsisi itseään rääkkäämään hiihtämisellä. Täällä taitaa koiran kanssa hiihtäminen olla vähän hankalampaa, ei taida olla sellaisia latuja vieressä missä kehtaisi irti olevan koiran kanssa hiihdellä. Singon kanssa hiihtelin usein iltaisin Tuusulänjärven jäällä, meiltä kun meni vanhasta kodista melkein ovelta latu sinne. Sinko vaan ravasi kiltisti vieressä, mitä hieman epäilen Lennon kanssa. Vedättää en silläkään uskalla voi olla kintuille liikaa. Tänäkin talvena täytynee sitten hiihdellä yksin, mikäli sitä lunta nyt edes tulee.