Vietimme pitkän viikonlopun mökillä Kouvolan seutuvilla, koirista meillä oli mukana Keiju ja Luca. Koirat ja Eerin uivat paljon ja muutoinkin nauttivat vapaudesta.

Sunnuntaina oli sitten kisat Kouvolassa, toiset kisani Lucan kanssa kolmosissa. Eka rata ei ollut ohjauksellisesti mikään loistava, koira ei ollut hankassa muutamassa käännöksessä ja yksi kaarros olin niin paha, että kehästä ulosmeno ei ollut kaukana. Kehänauhat olivat tosin aika lähellä rataa. Käännökset otan täysin omiin nimiini, sillä verryttelyssä Luca tiputti riman muutaman kerran ja se ei ole sille ollenkaan tavallista. Rimat olivat oman seuramme rimoihin nähden ohuita ja ekalla radalla varoin tiputuksia ja se näkyi sitten käännöksissä. Saimme kuitenkin kohtalaisen mallikkaan nollan ja sijoitus oli kolmas. Ajasta olisi kyllä saanut vielä nipistettyä pois, se jäi hieman kaivelemaan.

Toinen rata oli parempi ohjauksellisesti, harmikseni olin valinnut väärän ohjauslinjan yhdelle putkelle viennille, ja siihen se rata kosahti. En ollutkaan ihan niin nopsa, kun kuvittelin... Muutoin paljon mallikkaampi rata, ilman turhia koukeroita tai muita ongelmia. Lucan kanssa on tosi kiva kisata.

Maanataina oli Lennon tokotreenit ja homman voisi kiteyttää siihen, että se yritti kusaista mun kintuille. Treenit oli siis aika ala-arvoiset, Lento haahuili ja minä menin perässä...