Yht äkkiä Lento on heittänyt ihan päivässä melkein kaikki etuhampaansa ylhäältä ja alhaalta pois. Onpas hassun näköinen, kieli roikkuu melkein koko ajan ulkona ;)

Lento menee uimakouluun viikon päästä ;) Koirakylpylä Aptuksessa aloittaa pentujen uimakoulu ja sinne me suuntaamme. Jos uiminen onnnistuu niin jatkossa ajattelin sitten, että voisin uittaa aluksi puolen tunnin ajalla molemmat pojat. Sinkoa ei voi kuitenkaan aluksi uittaa kuin vartin kerrallaan, ettei rasitu liikaa. Sinko rakastaa uimista ja Lentokin on jo ainakin ojissa plutaamisessa kunnostautunut.

Tänään kävin Keijun kanssa treenaamassa agilityä. Ihan helppoja vauhtihommeleita ja vähän keppejä. Meni tosi innolla ja kivasti. Lentoa leikitin vähän hallissa ja otin muutaman sivulletulon.

Erkku oli mukana ja flunssastaan huolimatta treenasi taas oman koiransa Masin. Masi on ilmeisen sekarotuinen mäyräkoiranmallinen ja kulkee keltaisilla pyörillä. Kotona sitten puheli isälleen, että oli treenaamassa ja Masi meni hyvin, muttei halunnut kiivetä. Yritti sitä keinulle, mutta Masi parka tippui aina. Kertoi myös että Masi oli tosi innoissaan pallosta, muttei saanut sitä suuhunsa eikä Masi vielä osaa haukkua treenatessa. Ehkä se vielä oppii sillä osaahan Masi jo tosi taitavasti renkaan, Erkku huutaa prengas ja sinkoaa Masin siitä läpi. Välillä Masia juotetaan nakkivedellä ja käytetään lepäämässä häkissä ja sillä aikaa ohjaaja syö eväitä.