Voi luoja mikä oli treenauksen taso viikonloppuna Nolostunut Lento oli ihan järkky, ja ei se tehnyt juuri muuta kuin söi lunta! Voitteko kertoa mihin se mun erittäin innokas ja yritteliäs koira on kadonnut? Ei se täällä ainakaan ollut.

Treenasin lauantaina omassa pihassa, annoin aluksi suhata pahimpaa kiihkoa pois ja aloitin treenit. Sivulletulot innokkaita ja hyviä, sitten aloitin seuraamisen. Lento oli ihan kuutamolla, kontaktia ei ollut ja se vaan söi lunta ja syöksyili omiaan. Mä olin aika kädettömänä, no jätin sen liikkeen treenaamisen... Tein pari luoksetuloa ja sitten pysäytyksiä, seis ja maahan. Ne meni ihan ok, vaikka ei kyllä tehnyt ihan täydellä fiiliksellä hommia. Lopuksi otin muutaman lyhyen seuraamisen, sain lumenhaukkomisen ohella palkattua muutamasta säädyllisestä kontaktista. Onkohan se murkku, vai onko opit valunut ojaan.

Su olin viisaampi ja treenasin sisällä muutaman seuraamispätkän. Oli normaalimpi, ulos en silti uskaltanut lähteä.

Tänään Lento sai uuden kaverin, lenkkeltiin 8 kk ikäisen bc-pojan Ricon kanssa. Pojat suhtautuivat toisiinsa oikein mainiosti, kiva jos voimme jatkossakin lenkkeillä joskus yhdessä.

Huomenna onkin sitten osteopatian vuoro.