Ehdin tänään käväisemään vapaa treenaamassa Keijun kanssa. Ohjatut treenit on jääneet väliin ainakin kuukauden ajalta, en vaan töiden vuoksi ehdi niihin oikein koskaan. Tosi harmittavaa! Tein ihan pikkuiset treenit, lähinnä pujottelun kulmia ja "väärä puolen keppejä" meni tosi hyvin. Tein myös väuhdikkaan pätkän, jossa muutamaia tiukkoja käännöksiä. Tosi onnistuneet treenit, vauhti ja motivaatio oli kohdallaan. Lennon kanssa vähän tokoilin halissa, ja jännäsin pysyykö namit sisällä vai ei. Maanataina oksenteli taas suihkuna ihan kaiken ja jouduin jättämään toko treenit väliin :(  Nyt tuntuisi olevan taas ihan ok.

Treenasin meidän perinteisiä kuviota, sivulletuloa, muutaman askeleen seuraamista ja paikollaan käännöksiä. Oli alussa aika hermostunut, ylivireinen ja teki mutta välillä suhasi ympäriinsä kun oli pakko päästä purkamaan.. Otin ihan relasti, sillä ekaa kertaa oli hallissa hommissa ja annoin suhata välissä. Rauhoittuikin tekemään ja alkoi pitämään kontaktia ja haluamaan lisää tehtäviä. Lopulta oli tosi keskittynyt ja mukava. Seuraaminen oli selvästi vaikeampaa uudessa paikassa, edisti tosi paljon. Sivulletulot ok, paikallaan käännökset minusta oikein mainioita. Otin myös hyppyä mini esteellä toko tyyliin. Ja voi vitsi se hyppää sivulta ihan pelkällä käskyllä, otin myös kerran pari seisomisen hypyn jälkeen. Ei ongelmia, vaikkei olla koskaan hyppyä tehty.

En sitten ihan malttanut jatkaa ei koskaan agiesteille linjaa, opetin Lennolle meinaan tunnelin. Se nyt voisi olla sille aika turvallinen este, varsinkin kun vaan ihan läheltä ja paikalta lähetän. Lennosta se oli super hauskaa ja minusta kanssa.