Yhtä epätietoisia ollaan kuin lähdettäessä, toisaalta onneksi niin. Lennon kummastakin jalasta kuvattiin kyynärnivelet, kyynärvarret ja tassut. Ei mitään muutoksia. Jalkojen tunnustelussa ei havaittu selvää aristusta. Ontuman syy epäselvä; vasemman etujalan venähdys?

Aloitettiin varmuuden vuoksi Cartrophen kuuri. Liikuntaa taluttimessa 2 vkoa. Kontrollikuvaus 1 kk päästä, jos ontuminen jatkuu.

Aluksi kuvissa näytti, että hauislihas olisi repeytynyt kiinnikkeistään tms, mutta tarkempi kuvaaminen näytti senkin onneksi olevan ihan ok. Nyt vaan odotetaan paranemista 184 euroa köyhempänä, mutta onnellisena puhtaista kuvista.

Suurkiitos kasvattaja Ellalle kun viitsit lähteä mukaan.

On meillä nyt rauhallinen pentu kotona, mahtaa olla vähän krapulainen olo kun tuosta tokenee. Painoa oli 6.1 kg., eli 500 g on viikossa tarttunut matkaan. Lento on vielä pikkuruinen poika, kasvaa tässä vaiheessa muita pentuesisaruksiaan hieman hitaammin.

Nyt hieman jo heränneenä Lento näyttää ontuvan taas tosi voimakkaasti, tutkimushetkellä ei ontunut. Sama homma oli viikko sitten lääkärin taivuttelujen jälkeen ontui 3 pvää tosi pahasti. Taitaa se jokin siellä jalassa ärtyä taivuttelusta...