Luca tuli eilen Suomeen ja meni äidilleni asustelemaan nyt ainakin aluksi. Luca on siellä jo kuin kotonaan. Tänään käytiin Lucaa moikkaamassa ja Eerin on aivan ihastuksissaan, kun Luca on niin älyttömän innostunut kaikista sen hömppäilyistä. Keijukin tapasi Lucan, käytiin lyhyt lenkki ja Keiju oli kuin myrkyn niellyt. Ehkä kuitenkin jotenkin muisti? Mentiin sitten äidille ja päästin ne pihalle, ja Luca osasi ottaa kyllä tilanteen fiksusti eikä liiemmin Keijua ahdistellut. Sisällä Keiju kahahti sille kerran, mutta kyllä niistä kaverit tulee näytti sen verran hyvälle. Seuraavana olisikin sitten vuorossa Lennon kanssa totuttelu, mutta siihen olisi saatava joku hieman koiratietoisempi kaveri avuksi. Luulen, että Jussista tai äidistä ei ole kauheasti apua jos joku härdelli syntyy. Hieman tietysti se ettei Lucaa voi pitää irti lenkillä vaikeuttaa tustustumista, olisi niin paljon helpompaa alkaa totutella niitä kun kulkisivat metsälenkkejä yhdessä ns. ei kenenkään maalla.

Lento on traanannut uusilla opeilla noutoa ja on se siitä ainakin hauskaa! Saa nähdä saadaanko liike näin valmiiksi, mutta nyt ainakin näyttää hyvältä. Jääviä liikkeitä on vahvistettu ja maahanmeno on parantunut paljon, mutta edelleen arpoo asentoja. Mutta positiivista, että nyt tuntuu että se osaa mennä maahan. Tein myös vähän seuraamista ja luoksetuloa lelulle.

Huomenna sitten Lucan kanssa agitreeneihin, iiik! Täytyneee soittaa Minnalle ja kysyä hieman käyttöohjeita.  Keijun selkä väristelee edelleen, joten annan sille nyt vielä lepoa treenauksesta.