vaan ollaa tehty hirmuisesti hommia. Eilisen 20 h valvomisen jälkeen totesin, etten enään ikinä halua tapetoida saatikka koskaan rakentaa taloa. Vielä olisi kyllä yksi huone laitettavana, mutta jätetään se suosiolla myöhempään. Lähimetsään olen ehtinyt muutaman pissatuslenkin verran tutustua ja tuntuu ihan uskomattomalta päästä omalta ovelta suoraan metsälenkille. Metsä vaikuttaa oikein hyvältä ja siellä on hiekkakuopatkin jossa Lento on jo rallaillut.

Sinko täytti muutama päivä sitten 9-vuotta, ja se on kyllä melkoinen saavutus! Harmikseni veteraani papparainen yrittää päästä hengestään kaikin tavoin ja on nyt kaksi kertaa hypännyt päin takaluukun veräjää. Ensimmäisenä kun olisi kyytiin päästävä, ja raukka ei ole vielä veräjään tottunut. Tänään jäi jalka tosi pahasti veräjän väliin kun Sinko siihen täräytti, ja nyt onnutaan pahasti. Tosi kurjaa..

Lennon fyysinen vointi on oikein hyvä, henkinen elämä sitten nostaa päätään tuhovaiheen merkeissä. Oli tänään vähän tuunannut auton takaosastoa ja irrotellut sieltä erinäisiä osia. Jussin kenkiin se on myös erityisen mieltynyt, taitaa poika olla laadun perään sillä on vetänyt kahdet ihka uudet Camelin kengät napaansa. Kengät sentään oli laitettu turvaan verkon taakse, mutta eipä ollut Lennon pitävä se. Jussi ei ollut erityisen onnellinen, meikäläisen halpiskengät on saaneet olla rauhassa. Olisi nyt syönyt edes niitä..