Viikon Tanskan reissu Minna-siskon ja Michaelin luokse on takanapäin ja kotiin tuomisiksi sain vatsataudin... Lentomatkat meni hyvin joskin mennessä olin kauhea tuuli, kone poukkoili köpikseen laskeuduttaessa niin paljon, että ajattelin sen vähintään tippuvan. Jatkolennot pikkuisella potkurikoneella on aina paljon mukavammat, vaikka sekin tärrää melkoisesti ja aina välillä mietityttää päästäänkö perille.

Oli tosi kiva reissu niinkuin aina ja matkalaukut oli takaisin tullessa pullollaan vaatteita, siellä on niin mahtavia kauppoja ja edullisia vaatteita. Kaikki ihanat sisustusjutut jäi kauppoihin niitä olisi ollut niin hankala kuljettaa, voi siellä olisi ollut vaikka mitä ihanaa.

Käytiin joulumarkkinolla, jossa sai tehdä joulukoristeita, leipoa jne. Kävimme myös hevosajelulla Jyllanninhevosella ja täytyy sanoa, etten ole koskaan nähnyt niin isoa ja jykevää hevosta! Pääsin ratsastelemaankin tällä kertaa hieman pienemmällä pollella nimittäin islanninhevosella. Olipas lystikästä kokeilla isikkaa, tehtiin reissu ihanassa metsässä ja Glenni oli tosi hauska ja pirteä poni. Eerin ratsasti reissusta suurimman osan, olisi tosi kätevää lenkittää Luca ja Mango samalla kun Erkku köpötteli Glennillä perässä. Samalla tuli haaveilutua, että jos Eerin innostuu vielä hieman vanhempanakin ratsastamisesta niin issikka vois olla kiva, mä voisin sitten kuitenkin sillä maastoilla ja olisi tarpeeksi pieni Eerinin ratsatettavaksi. Glenni oli ainakin tosi rauhallinen Eerinin kanssa, mun kanssa taas meni tosi pirtsakasti. Jopa niin kun nousin selkään niin poni oli karkaamassa ihan totaalisesti käsistä ja minä roikuin ohjissa kuin alkeiskurssilainen. Mutta myöhemmin lekillä ponin kurvailut vaan naurattivat, lähti viemään laukassa ja oli niin tosissaan ;) Mitäs siinä voi muuta kuin nauraa, kun ponia on puoli metriä edessä ja toinen puolikas takanapäin niin ei sieltä oisi korkealta tullut alas.

Minna opetti mua tekemään ovikransseja ja asetelmia ruukkuihin ja voi vitsit se oli kivaa. Tanskassa melkein kaikki tekevät nuo itse, meillä kun taas ne tupataan ostamaan kaupasta. Tehtiin meidän oveen kranssi, ja Eerin teki Minnalle kynttiläasetelman ruukkuun ja siinä oli ihan hirmuisesti koristeita. Täytyy hankkia tarvikeita sekä käydä metsästä hakemassa materaalia ja alkaa askartelemaan täällä kotosalla.

Lento oli viihtynyt Ella kasvattajan luona tosi hyvin, ja ihmekös tuo. Laumassa olo oli sujunut niin mallikkaasti, ettei edes yhtään tukkapöllöä ollut pikkumies saanut muutoinkin oli ottanut reissun ihan relasti. Isänsäkin kanssa olivat tulleet mainiosti juttuun. Tosi kiva ja tarpeellinen kokemus Lennolle olla isommassa laumassa. Suuret kiitokset Ella, meillä on täällä tosi väsynyt koira :)

Keiju on äidilläni hoidossa ja soittelin eilen, että milloinkas Keiju kotiutuu ja kuulema viihtyy ja nauttii olostaan niin paljon, ettei sitä taideta kovin mielellään edes palauttaa ;)