Sinko ontuu todella pahasti liikkelle lähtiessä vertyy kuitenkin kävelessä jonkin verran. On selvästi liukastunut, sillä etujalassa oli oikein mutapatti kun otin pihalta sisälle. Soitin Sinkoa hoitavalle lääkärille ja nyt kortisonin lisäksi annetaan viikon Rimadyl ja Antepsin kuuri sekä täysi lepo. Harmittavaa, toivon todella että tästäkin vielä selvitään säikähdyksellä.

Lento oli Keijun agitreeneissä mukana. Reippaasti poika tutki hallia ja tutustui muutamaan uuteen koiraan. Treenikavereilta sateli rapsutuksia, mutta pojan ääneen ei oltu kovin ihastuneita. Sillä huusi häkissä. Mietin, että onko sittenkään järkevää ottaa sitä mukaan treeneihin, jos ei siten opi häkissä olemaan rauhassa. On varmaan maailman huonoin paikka opetteluun... Mutta muutoinhan se on loistopaikka saada uusia kokemuksia ja kuulla meteliä. Boxin ulkopuolella oli onneksi sentään hiljaa, söi luuta. Leikittiin vähän, mutta ahneus kyllä tuppasi menemään leikin edelle sillä poika sai maistaa ensikertaa makkaraa ja sitähän sitten olisi pitänyt saada lisää!

Ensimmäinen pennun pelastustehtävä suoritettu... Äsken kuului kolinaa ja vikinää vessasta ja ipanahan se oli mennyt kaapin alta pesukoneen taakse ja jäänyt jumiin kapeaan tilaan. Poika saatiiin pinteestä ja kerroin sille ettei sen suinkaan ole tarkoitus kasvaa luolakoiraksi.

Keijun treenit menivät ihan ok vaikka joulutakoa olemmekin jokusen viikon jo viettäneet. Vauhtia oli ihan kivasti, kepit on edelleen hankalat jos en vie avokulmasta sisään. Outo koira... Täytyy myös alkaa luottamaan ja lähettämään sitä paljon enemmän. Tämän muistan aina tasan siihen asti kun lähden sen kanssa radalle. Ihan kivaa humppailua, ihan en ollut itse täydessä vireessä ja tappomeiningillä sen kanssa menossa. Pentuun näyttää kerta kerralta suhtautuvan paremmin, tänään pentu on saanut ihan ystävällisiä katseita ilman murinoita. Vielä en päästänyt kuitenkaan yhteen, annetaan Lennon vielä kerätä rohkeutta tai itseasiassa Keijun ;)