Meillä on vietetty todella hiljaista eloa viisi-kuusi viikkoa, olen ollut sairaslomalla. Koirat ja perhe on kärsineet kun mihinkään en oikein ole pystynyt. Nyt viime viikkoina olen kuitenkin edes jonkinverran pystynyt juoksuttamaan koiria metsässä ja Lennon kanssa on tehty ihan pieniä juttuja tässä kotona. Ihmeen hyvin Lento on toimettomuutta kestänyt, onhan se ihan höyryä täynnä kun pääsee johonkin käymään, muttei kuitenkaan ole kehitellyt mitään sijaistoimintoja.

Keijulta lähti kohtu pois muutama vko sitten ja se on parantunut tosi hyvin. Kohtu oli poistettaessa hieman suurentunut, vaikkei siellä olisi pitänyt nyt olla mitään hormonitoimintaa. Uusi elämä alkoi myös light-ruoan merkeissä ja jumantsukka se on laihtunut ainakin vähän. Olin aiemmin sitä mieltä, että on lähes sama mitä syöttää kunhan antaa tarpeeksi vähän. Muttei siinä enään ollut mitään mieltä kun kuppiin pysytyi laittamaan 15 nappulaa ja koira silti paisui.

Toinen lihapulla on Luca, äitini luona on rakastettu ruoalla ja sen kyllä näkee siitä. Kehtaako edes kertoa, että se painoi 12 kg... Nyt hoidan sen barffiruoat ja se saa päivässä 100g ruokaa ja paastoaa kerran viikossa. Parissa viikossa on  lähtenyt kilo pois, ja lisää on lähdettävä ainakin neljä vielä. Toivotaan, että äiti pysyy kurissa sillä uhattiin sitä jo Lucan lähdöllä. Toivotaan, että alkaisin päästä kohta edes jonkilaiseen treenikuntoon. Kisaamisesta nyt ei vielä tiedä.

Lento ja Luca kävi osteopatiassa parisen vkoa sitten. Edellisestä hoidosta oli noin kuukausi. Lento oli pitänyt rangan suoruuden ja muut viimeksi fiksatut asiat hyvin, ja sen kroppa tunutt käteen kuulema tosi hyvältä tasapainoisineen lihaksineen kaikkineen. Se oli kiva kuulla. Lucalla homma ei ollut pysynyt ihan yhtä hyvänä, mutta toisaalta tämä oli vasta sen toinen hoitokerta ikinä. Lucaa sitten fiksailtiin, oli takaosasta jumissa ja kiero oikealle. Se saatiin hoidettua ja häntä heiluu lenkillä ihan eritahtiin kuin ennen. Kolmen viikon kuluttua sitten taas.