Osallistuttiin Lennon kanssa Ulla Kaukosen hyppytekniikan kurssillle viime viikonloppuna. Lento on jo keväällä aloitellut hieman hyppytekniikkatreenejä Ullan opastuksella ja nyt sain ilokseni huomata kuinka työ alkaa näkyä. Olen halunnut, että Lento oppisi ehdottomasti oikean hyppytekniikan etenkin etupään säästämisen vuoksi. Hyppytekniikka hommat on kehittynyt viime vuosina huimasti ja hymyssaä suin muistelin mitä kaikkea Singolle aikoinaan koitetiin rimanpudotusten ehkäisemiseksi. Silloin homma perustui aivan muuhun kuin hyvään tekniikkaan, pääasia oli että yli päästiin.

Lento pääsi tekemään jo hieman vaikeampia harjotteita ja saamme alkaa nostamaan rimaa pikkuhiljaa kohti maksikorkeutta. Lento myös suoritti 11 esteen harjoituksen ja niin montaa estettä ei ole vielä koskaan menty. Treeneistä jäi hurjan kiva mieli ja Ulla kehui Lennon olevan koira, joka aina yrittää parantaa suoritustaan. Näinhän se onkin, todella yritteliäs tyyppi joka ei ala suhaamaan hulluna edes takaisin kun ei ymmärrä vaan keskittyy vielä enemmän tajutakseen mistä on kyse. Siinä eroaa kyllä tyystin edeltäjistään :) Nyt jatketaan taas uusin hyppytreenikuvioin ja yritetään treenata jotain ohjausjuttuja sivussa, pikkuhiljaa edistytään minkä ehditään.

Lucan kanssa olimme bordereiden erikoisnäyttelyssä ja kaikista odotuksista huolimatta hieman ylikuntoinen veteraani toi ROP-vetin kotiin. Luca oli kehässä ihan liekeissä, se oli ihan varma että kaikki ihmiset olivat tulleet katsomaan häntä. Mieletön itsevarmuus ja into, mua rupesi ihan naurattamaan  =) Tuomari Kimmo Mustonen kirjoitti; Vauhdikas, Erinomainen veteraaniuros, jolla erinomainen olemus. Purenta ok. Erinomainen voimakas saukonpää. Erinomainen ilme, silmät & korvat. Erinomainen kaula. Erinomainen ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä, voimakkaasti takaa. Erinomainen ylälinja, hännänkiinnitys & häntä. Pyöristynyt rintakehä joka vaivoin käsin mitattavissa. Paksu nahka. Erinomainen karvanlaatu & sininen väri. Liikkuu kuin nuorukainen. Erinomainen luonne. Esitetään edukseen. 

Oli tosi mukava käydä näyttelyssä ja muistaa taas kuinka mukavaa, ystävällistä ja välittävää borderiporukka on. Viime kerrasta kehässä taisikin olla vierähtää nelisen vuotta, niin kauan että piti lukea näyttelysäännöt netistä ennen lähtöä, hih! Ehkäpä seuraavaan kertaan ei mene niin kauan, sillä onnesta puhkuvaa veteraania oli niin ilo näyttää joten taidanpa laittaa jonkun ilmon vielä menemään.