Maanantaina oltiin tokotreeneissä piiskattavana Silmänisku Jäävät liikkeet on kateissa edelleen ja nyt otetaan ne tehotreeniin ja siihen sain opastusta kädestä pitäen. Toivotaan, että tepsii. Luoksetuloon nyt aina palkka, narulelu tipautetaan riippumaan kädestä. Lento teki myös elämänsä ensimmäisen paikallaolon toisen koiran kanssa, makasi rauhassa. Aika levottomat treenit kaikilta osin, seuraaminen oli taas aika haahuilua, ei kuulema tiennyt kumpi seurasi kumpaa.

Tänään oltiinkin sitten lekurissa toteamassa silmätulehdus, silmät ovat ajoittain rähmineet ja välillä vaiva on poistunut palatakseen uudelleen. Nyt tiputellaan lääkettä silmiin seitsemä kertaa päivässä. Käytin Lennon myös puntarilla ja se painoi ihan hitusen yli 17 kg, aika pikkuinen mies siis edelleen.

Sunnuntaina meillä onkin Maccabee päivä ja on kiva päästä tapaamaan Lennon sisaruksia ja sukulaisia. Treenailua on jäljen ja tottiksen merkeissä joten me ei olla kovin vahvoilla Hymy

Kuulumisia Tanskasta, Mangolla on rtg-kuvien perusteella neljä pentusta tulollaan. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että pyöräyttää tyttöjä. Luca tulee sitten ens ke ja me odotetaan jo kovasti.