Käytiin Citymarketin pihalla ja lähistöllä pienellä kävelyllä, aluksi otin Singon mukaan jotta saa siitä tarvittaessa mallia ja rohkeutta. Ei mitään hämminkiä vaikka ei moista liikennettä ole koskaan nähnyt tämä takapihan kasvatti ;) Yksinkin meni tosi reippaasti, kerran säikähti kun joku pommi auto paukutteli menemään. Siitäkään ei kehitellyt mitään sen kummempaa kun taakse loikkauksen. Kiva reissu ja varmasti tarpeellinen.

Noin viikon ajan on nostanut enemmän ja vähemmän jo jalkaa kun käy pissillä, melkoista äijä-energiaa vissiin tiedossa kun alle nelikuisena nostaa jalkaa ;) Oiskohan sittenkin vielä ihan tahatonta, mutta ällistyttävän usein omalla pihalla jalka nousee.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään Erkku kohta 3 vee on sivistänyt koiria kertomalla Runebergista :) Neitiä kiinnosti kenen synttärit on kun liputetaan ja niinpä kerroin tästä kyseisestä miehestä minkä kykenin muistamaan. Kolmevuotiaan uteliaisuuden halu oli kuitenkin suurempi kuin mun tiedot, joten jouduimme sitten netistä katselemaan Runebergin kuvaa, lasten nimiä, kotia ja luetiin runoja jne. Auliisti Erkku sitten jakoi oppimansa ja kertoi lepääville koirille "Ruunerista". Oli hymyssä pitelemistä kun Singolle kertoi, että Ruuneri oli ollut kauan, kauan sitten olemassa. Sitten kysyi Singolta moneen otteeseen, että oletko sinä nähnyt Ruuneria? Aikakäsitys on todella hankala homma tuon ikäiselle, ja ei millään ymmärrä ettei "vanha" Sinko koira ole kyseistä hemmoa nähnyt. "Ymmärsi" kyllä, että Ruuneri on kuollut ja kertoi koirille, että se on runoilijoiden taivaassa ja niinkuin Kipikin on koirien taivaassa. Kipin kuvia on katsellut ja ollaan yritetty selittää, että Kipi (edesmennyt Singon isä) on kuollut aikaa sitten ja monesti kyselee, että voisiko se kuitenkin tulla sieltä meillä käymään. Tois vielä Ruunerin tullessaan, niin ois meillä ihmettelemistä ;)