Kyseli Lento tänään Keijulta. Käytiin pieni hihnalenkki yhdessä, ja Keiju suvaitsi lähentyä Lentoa jopa n. 15 cm päähän ystävällisellä ilmeellä. Lento on tosi hauska, kävelee Keijun vieressä ja vilkuilee alta kulmain muttei oikeastaan yhtään ole itse menossa lähelle, fiksu poika! Yhden kerran Keiju hieman kiroili pikkupojalle, kun vähemmän älykkäästi päästettiin Sinko irti ja kummatkin tietenkin alkoi huutamaan sen perään. Keijuhan oli sitä mieltä ettei täällä huuda kukaan muu kuin minä ja kävi huutamaan Lennolle, joka ilmeisesti pelosta pisti takaisin samaa settiä.

Kyllä tämä tästä, malttia vaan niin kyllä niistä vielä kunnon juoksukavereita tulee. Välillä Keiju jo juttelee portin takaa ihan mukavia Lennolle ja haisteleekin. Vielä kun ipana saa vähän kokoa lisää niin sitten päästän ne yhteen, ei tuo pikkukirppu sitten ainakaan saa niin pahaa tuhoa aikaa jos meinaa jotain edes yrittää.  Luultavasti painaa pennun matalaksi ja se on siinä. En oikein osaa lukea Keijun ajatuksia, innostuksen ja iloisen kiihtymisen viestintä on musta bordereilla tai ainakin Keijulla aika rajua ja sen voi jopa sekoittaa myös vähän agressiivisempaankin meininkiin. Joten paras ottaa varman päälle, kun Keiju ei tosiaan pentuja siedä. Ja meneehän tämä elo näinkin, ainakin aikansa.

Joskus kuukausi sitten jo ihmettelin voiko Lento oikeasti nostaa jo jalkaa, mutta kyllä se vaan sitä oli. Sillä nyt jo pidemmän aikaa jalka on noussut tosi komeasti, etenkin kotipihalla melkein joka kerta ja kakara taitaa olla nyt 5 kk.

Purenta näyttää edelleenkin mielenkiintoiselta ja en tiedä asettuuko se tuosta. On ollut muuttumaton jonkin aikaa, eli yläpurentaa pukkaa :(  Etuhampaat on vaihtunut ylhäältä ja osa alhaalta, kulmurit on paikallaan. Singolla on ollut yläpurenta näihin aikoihin ja oli suht pahakin hetken, mutta sen purenta kyllä tasoittui ja purennasta tuli moitteeton. Voikohan olla hyvää tuuria nytkin? Noo, luultavasti ei.. kun on mun koira kyseessä ja purenta on olut aika pitkään jo auki.  Millään kun ei tunnu saavan koko pakettia, niin saataisiin edes ne terveet jalat.

Korkeutta on tullut huimasti ja kroppa on edelleen mallia silakka. Luulisin että painaa ainakin 9 kg. On kasvanut musta nätisti ja sopusuhtaisesti. Takaa on aika ahdas, mutta kulmaukset ja muut on ok ja kroppa on tasapainoisesti rakentunut. Liikkumattomuus tietenkin näkyy, mutta jo tällä muutaman viikon pienillä vapaana oloilla on saatu suotuisaa vaikutusta. Kroppa on tiivistynyt huomattavasti, eikä Lento ole enään niin hötkylä ja irtonainen.