Lento kävi virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa, myös olkanivelet kuvattiin. Kuvauksiin mentiin vähän sillä mielellä, mitä reilu 2 v sitten tietokonetomografiakuviin perustuvana  ennustuksena saatiin joten olettamuksia ei liikoja ollut. Lento on kuitenkin ollut ensimmäistä elinvuottaan lukuunottamatta oireeton ja kestänyt todella hyvin lenkkeilyä ja normaalia elämää. Ja tämän päätin vakaasti jatkuvan huolimatta kuvaustuloksesta niin kauan kuin pysyy oireettomana.

Kuvat eivät ole vielä saaneet kennellitton lausuntoa, ja kyynärnivelelten suhteen ei ehkä uskalla edes nollia toivoa mutta kuitenkin kuvat näyttivät todella hyvältä! Kyynärissä ei näkynyt olevan mitää aktiivista prosessia meneillään ja pääpiirteittäin näyttivät oikein siisteiltä, lonkat olivat oikein hyvännäköiset niin kun ovat aina olleetkin. Olkaniveletkin ihan normaalin näköiset. Ei tällaista voi uskoa, ilmeisesti luonto on vielä pystynyt korjaamaan tilannetta kun Lento on saanut lepoa ja lääkitystä tarvittaessa silloin pentuna ja nuorena koirana.

Katsellaan nyt rauhassa kennelliiton tuomio vielä, vaikka sillä ei mihinkään juostakaan. Mutta jokatapauksessa kyllä noilla kintuilla voi toivoa vielä oireettomia vuosia lisääkin ja sekös on todellakin mukavaa!