Lento on erikoistunut uusimaan meidän mattoja, nyt on tuunattuna makkarin paperinarumatto ja tänään saman käsittelyn sai keittiön bambumatto. Keittiön matto oli ihan omaa vikaa heittelin nameja lattialle, kun lähdin ja yksi ihana namipala oli mennyt astianpesukoneen alle ja siinä namin kaivannassa sitten matto haavoittui ja sai ammottavan aukon... No, nami sitten kaivettiin koneen alta yhdessä tuumin. Keittiöön on kyllä ostettava uusi matto, ei tuota kestä katsella :) Kunhan vaan jättäisi olkkarin maton rauhaan, muut jo voidaankin uusia.

Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset. Huomenna sitten menemme yliopistolliseen eläinsairaalaan  tietokonetomografia kuviin heti aamusta. Ens yönä ei varmaan tule nukuttua, viime yönäkin valvoin kahteen kun tuli taas mietittyä kaikenlaista. Pitäkää huomenna peukkuja pystyssä, toivotaan että saisimme onnen mukaan huomiselle reissulle. Viimeaikoina kun se on ollut tässä perheessä vähän kateissa.

Käytiin iltapäivällä vielä agitreeneissä. Pääsin kouluttamaankin ja voi että se oli musta tosi hauskaa, treenattavilta ei kysytä ;) Tehtiin rata, jossa oli aika paljon hallintaa ja hiottiin käännöksiä kuntoon. Tein lopuksi Keijulla nopsasti saman pätkän ja se oli taas oikein hauska treenattava. Muutamama käännös piti ottaa uusiksi, ja ne oli sitten super hyviä. Hyvä lyhyt n. 5 min treeni, jäi vielä nälkää seuraavan kertaan.

Lentokin pääsi taas haistelemaan kentän tunnelmaa ja tein vähän sivulletuloa ja seuraamista sekä hihnakävelyä naksun kanssa. Onpas meidän treenit tylsiä, aina samaa.  Tosin Lento on näistäkin ihan onneissaan. Täytyisi hakea vinkkejä mitä muuta suht rauhallista voisin tehdä.  Harmittaa kun jouduin perumaan tokokurssille osallistumisen, olin niin odottanut sitä. Mutta hoidetaan jalat ensin.

Muutoin Lennolla on ensimmäinen pöö ikä meneillään, oli eilen niin liikkis kun säikähti metsässä vastaantullutta kulkijaa. Piti ihan murista, mutta meni kyllä sitten ihan onneissaan katsomaan.