Lento Lentskari Lapanen on vietellyt sairaslomaansa kera uuden lääkityksen, oireet ovat vähentyneet. Saapa nähdä kauan vatsa tykkää tällä kertaa kipulääkityksestä. Muutoin poikanen on oma suloinen ja villi itsensä. Sain lausunnon kuvista postitse, paljon hienoja termejä. Olkanivelistä oli myös maininta, että siellä havaittavissa jotain, mutta ei operoitavaa kumminkaan. En ole jaksanut paneutua lausuntoon paremmin, ehkä sekin aika vielä tulee.

Lennon yläpurenta on parantunut huimasti, ja vasemman alakulmurin asento myös. Lienekö pallohoidolla ja painelulla ollut tulosta ;) Nyt purenta näyttää hyvältä, sellaiselta ettei se vaivaa koiraa. Näyttelykelpoinen se ei musta kyllä ole.

Olemme aloittaneet pentutokokurssin ja melkoinen villikko Lento on. Pentuekaverit on kovasti mielessä, ja etenkin kasvattaja Ellan läsnäolo saa sen sekaisin. Mutta kyllä se mutkin ajoittain noteeraa ;)

Keijulla olisi lauantaina agikisat, mutta en tiedä jaksanko mennä. Tosin eipä tässä ole ehditty ja kyetty treenaamaankaan. Voishan sitä käydä humppaamassa treenin vuoksi, jos satun innostumaan.

Kasvattimme Rubiini kävi luonnetestissä pistein 80, osa-alue pisteitä en nyt muista. Oli mukava nähdä testi, sillä pistemäärään nähden Rubiini suoriutui kuitenkin siitä ilman voimakkaita pelkotiloja tai aggressiota. Ne ovat aina musta huolestuttavampia piirteitä. Saatta olla, että elämä vahvan äitinsä Safiirin alla näkyy tuloksessa. Mutta yhtä kaikki, ystävällinen pieni koira teki parhaansa.

Kasvattimme Ramseksen avauksessa ei selvinnyt mitään elimellistä vikaa, joten myrkytys on todennäköisin kuoleman syy.

Kävin tänään työhaastattelussa ja nyt tulisi päättää haluanko työskennellä syksystä alkaen lastentarhanopettajana. On niin paljon tapahtunut hetkessä, että tuntuu välillä että yrittää vain riippua mukana.

Minna sisko tulee perjantaina suomeen ja viipyy reilun viikon. Ihana nähdä, odotan tosi kovasti.