Lentokin on opetettu nyt mökkikoiran elämäntavoille. Venereissu meni aivan loistavasti, Lento istui tosi nätisti ja jännittämättä koko matkan. Sinko sen sijaan tapansa mukaan ei meinannut malttaa olla saalistamatta vesipisaroita. Uimaan en sitä päästänyt kun vedet on vielä niin kylmiä, ei varmasti tee nivelille hyvää. Lento sen sijaan käväisi, koska putosi järveen... Kaveri riekkui onneissaan ja juoksi rantaviivan suuntaisesti eikä olenkaan huomannut että pienen pusikon takana olikin jo järvi vastassa. Kuului vaan molskaus ja sinne meni. Ei ole ihan aina järki mukana... 

Lento pysyi mökillä uskomattoman hyvin näköpiirissä, vaikka ajattelin että naapurien koirat voisivat olla sille melkoisia houkutuksia. Eräskin niistä tule aina rajalle haukkumaan, mutta ei Lento sitä noteerannut niinkuin ei nämä muutkaan koskaan. Se sijaan tarhassa Lento ei viihtynyt, vaan murtatui sieltä pois. Joten liikuntaa tuli viikonlopun aikana varmaan enemmän kun koko Lennon tähän astisessa elämässä. Aitaus on tehty Singolle viime kesänä, kun tuppaa mökillä liikkumaan yli rajojensa. Sinko viihtyykin aitauksessaan, vaikka Lento sen aina rajäyttikin niin Sinko se vaan siellä kiltisti odotti.

Hyttysiä oli niin paljon, ettei ole ikinä ollut. Mä en onneksi niille maistunut ja paukamiakaan ei tullut, koska joudun syömään pahaan aurinkoallergiaan lääkettä niin se tepsii sitten tuohonkin vaivaan. Erkku parka on pahasti paukamilla.

Näytelmäjuttuja; Lento ei nyt sitten osallistu erikoisnäyttelyyn, koska sen lääkityksessä on 2 viikon varo-aika. Lääkityksen tauolle laittaminen voi vaikuttaa nivelten kehitykseen, joten sellaista riskiä minä en tietenkään ota. Joten jos yläpurenta jää tuohon malliin, niin Lennon näyttelyt on sitten käyty ennenkuin niihin edes pääsimme. Ois mennyt errarissa vielä pentuihin ja siellä olisi voinut tuolla yläpurenalla sen vielä näyttääkkin, ihan vaan kannatuksen vuoksi. Yläpurenta on aika vähäinen, itseasiassa harmittavan vähäinen.