Tai ainakin toivottavasti ;) Tarjouksemme on hyväksytty ja kaupat tehdään parin viikon päästä. Mikäli kuntotarkastuksessa tai muussa ei ihmeitä ilmaannu niin täältä me tullaan Kellokoski. Vihdoinkin yksi unelma on lähellä toteutumista, sillä taidetaan päästä omakotitaloon, saada lämmintä tilaa reilut 170 neliötä mikä sisältää kyllä autotallin ja varaston. Talo on aika uusi 2004 valmistunut ja tonttiakin on 1300 neliötä. Tuntuu ihan uskomattomalta! Meidän elämässä on kyllä tapahtunut alkuvuonna niin paljon isoja asioita, että yksikin näistä iloista tai suruista olisi riittänyt yhdeksi vuodeksi, mutta ne kaikki päättivät nyt kasautua muutaman kuukauden sisään. Mutta näin se nyt näköjään menee.

Ympäristö on musta kiva, omakotitaloalue jossa on paljon lapsiperheitä. Joten Erkulle on varmaankin kavereita. Muutaman kymmen metrin päästä alkaa metsäalue, joskaan ei ole vielä käsitystä millaista ryteikköä se metsä sitten loppupeleissä on. Kellis muuten alueena on musta aina ollut tosi kivaa seutua ja Järvenpäähän sieltä hurauttaa ihan hetkessä. Nyt vaan tarvitsee alkaa haalimaan tarpeita aidan rakennusta varten, taidetaan aluksi vaan vetää verkkoaitaa ympärille.

Huomenna lähdetään viikonlopuksi  mökille, saas nähdä kuinka hyvin sujuu venematka kun kyydissä on Sinko ja Lento. Mökki on nimittäin saaressa. Sinko ja Keiju on tuota matkaa nyt tietenkin ennenkin reissanneet, ja ovat jo ihan konkareita. Mitä nyt Sinko haluaisi koko ajan hypätä veneestä uimaan, saas nähdä pysyykö paatti pystyssä kun sinne laitetaan nuo molemmat sählät. Hiukan hirvittää. Keiju menee sitten hoitoon, mutta sekin pääsee siellä mökkeilemään.