Haettiin Kepa tänään kotiin ja illalla suuntasin sen kanssa treeneihin. Tehtiin ratatreeniä, ja Keiju meni ihan ok. Parisen kuukautta on ollut sen kanssa enemmän ja vähemmän taukoa joten ajattelin mahtaako punkero jaksaa vielä vääntää itsensä esteiden ylitse. Ihan samalta se tuntui, ehkä oli vähän jähmeyttä ja itsestä ainakin huomaa että tarvitsisin treeniä. Ja kummallekkin olisi paikallaan kunnon kuntokuuri, taidetaan olla yhtä löysiä molemmat ;) Pitäisi vissiin elvytellä sitä kesäsitä juoksuharrastusta ihan tosissaan.

Kepeille meni hyvin sisään, aika lujassa vauhissa ja tiplasi sitten koska mä ryysin sinne perään liian äkkiä. Kepeillä on tosi herkkä ja autan sitä vielä kädellä, koska on selkeästi nopeampi niin. Toisella kertaa ihan ok suoritus, kun muistin pitää maltin itsellä mukana. Muuten oikeastaan ihan tyypillistä kepsukkaa, kääntyy ja tekee just niinkuin vaaditaan ja löysäilee jos annetaan. Sen kanssa ei yleensä treeneissä ole mitään ihmeellisyyksiä, tietenkin oma ajoitus ja muut ovat välillä hukassa ja koira tekee sitten sen mukaan. Mutta muuten on kyllä aina niin tasainen ja kuuliainen suorittaja. Kepit pitäisi ottaa oikein tosissaan työn alle. Pitäisi varmaan katsella sille jotkut kisatkin.

Lento lapanen oli kanssa treeneissä mukana ja huusi tapansa mukaan boxissa, ei hyvä! Reippaasti taas suhtautui kaikkeen meteliin ja muihin koiriin. Muutoinkin sillä on ollut super mukava päivä, jalka on ollut aika ok ja päästin sen hetkeksi juoksemaan irti. Voi, että sitä riemua, keskityin vaan katselemaan ja nauttimaan siitä hetkestä että näin sen juoksevan.

Lento on ihan hassuna Piltti purkin kansiin, varastelee niitä Erkun leikeistä. Tänään sitten mulla sattui olemaan namia taskussa ja palkkasin sen kannen tuonnista. Niinpä sitten taisi tehdä ainakin toistakymmentä kannen noutoa, tuo oiken käteen asti. Sille se oli selvästi tosi hauska leikki. Erkun kanssa myös leikkivät piiloa sisällä. Eerin ottaa namin ja menee piiloon ja Lento etsii, tosin tehtävä ei ole kovin vaikea sillä Erkku huutaa Lentoa piilosta. Hauskaa tekemistä kuitenkin molemmille.

Huomenna sitten lääkäriin Lennon kanssa.