Eerin leikkii aina välillä koiria, milloin on Sinko, milloin Keiju tai Lento. Iltaisin sille on annettu kalkkitabletti ja on jo pidemman aikaa sanonut, että sille pitää sanoa istu koira ja antaa tabletti. No, näin on toimittu ;) Tänään sitten neiti tempaisi... Lennolla on lehdet meidät kylppärissä ja olin Erkkua viemässä kylpyyn, enkä ollut vielä ehtinyt ottaa lehtiä pois. Niinpä neiti sitten kävi pissalla sanomalehdillä ja iloissansa mulle esitteli kuinka taitava koira hän on. Onneksi ei ole kesä, pissaislisi varmaan pitkin pihaamme ja odottaisi nakkia palkaksi. Toivotaan, että esiintyy jatkossakin vielä enimmän osaa päivästä lapsena, koiria on ihan tarpeeksi nyt.

Kävin Keijun kanssa metsälenkillä, ja olihan intoa mennä vaikka oli yksin. Oli tosi ihanaa lenkkeillä kunnolla pitkästä aikaa.

Illalla Lennon kanssa naksuilua. Aloin kokeilemaan liikkuvan kepin seuraamista. Huomasin, että taidan olla vähän surkea siinä ja en ehkä ihan tajua ideaa oikein. Seuraa kyllä keppiä, mutta on aikamoisilla kiekoilla ei oikein tiedä mitä sille kepille nyt pitäisi tehdä. Olen naksuttanut nyt kun seuraa kepin liikettä, mutta pitäisköhän siinäkin sitten odottaa että nenä osuu kepin päähän? Hitsit kun ei ole ketään keltä kysyä neuvoa.