Lento sai tänään back on track takin. Koko 57-60 on aika sopiva. Monet on joutuneet takkia hieman tuunailemaan, mutta Lennolle tuo on takaosasta just sopiva. Se kantaa häntäänsä aina alhaalla joten istuu ehkä siksi niin hyvin, jos olisi korkeampi hännänkanto niin ois kyllä takaa aika outo. Se häntäaukko on ihan ihmellisessä kohdassa, Lennolla melkein lantion päällä. Me ei käytetä sitä ollenkaan. Ympärysmitta on aika iso, vaikka säädin sen pienimpään, samoin etuosasta mantteli on leveä.  Mutta eiköhän tuo luikku vielä massaa kerää. Myös mahaläppä menee aika taakse, ja saa nähdä pissaako siihen. Mutta pienistä puutteistä huolimatta, puku istuu ja pysyy päällä tosi hyvin! Nyt vaan pitäisi jaksaa takkia käyttää, jotta saadaan siitä se mahdollinen hyöty. Tuntui kyllä lenkillä tosi naurettavalta kun Lento-pehko oli puettu ja Keiju tepsutteli nahkoinensa ilman pukua. Ehkä mun tarvitsee sillekkin hankkia ;) Erkun mielestä Lennon takki oli kyllä ruma, Keijun punainen Nalle Puh takki on paljon hienompi.

Tämän syksyn eläinbongauksiin tuli taas lisää, aamulla työmatkalla näin ketun. Tepsutteli niin rauhallisesti tien laitaa, että luulin sitä aluksi kissaksi ja ihmettelin, että miten voi olla noin iso kissa ;)

Treenaukset on ollut aika vähissä, agitreeneihin en ole päässyt moneen viikkoon töiden takia enkä kyllä tokoonkaan. Kotona olen vähän tokoillut, seuraaminen on hieman parantunut. Ympyrällä seuraamisessa käden härkkiminen ja pupuloikat on vähäisemmät, tosin takaosa on siinä vähän kateissa.