Keinuhevoset Luca ja Keiju ;)

Pojat  eli Lento ja Luca kävivät osteopaatilla ja molemmat olivat erinomaisessa kunnossa. Kropat olivat pysyneet auki, jotain ihan pieniä jumeja aukaistiin kummaltakin rintarangan alueelta. Lennolla on nyt kuukausi takana raakaruokintaa ja se näkyy ostepaatin mukaan kropassa.  Tajusinpa senkin ettei se ole enään kirputellut vatsaansa nirhamille eikä nuollut tassuja, samoin anturat ovat paremmassa kunnossa.

Kallis kuivalihasta valmistetu Ziwipeak sapuska ei maistu edelleenkään Lennolle ja se jopa oksentaa siitä. Joten ruokinta kostuu kalasta, rustoineen jauhetusta porosta, lampaasta, kanasta, Kalkkunasta, kasviksista sekä toisinaan valmiista Murremix kana-aterioista. Pääasiassa yritän ruokkia sitä muulla kuin punaisella lihalla, koska niin suositellaan nivelongelmaisten kanssa.  Vitamiini ja kalkkilisä tulee purkista silloin tällöin, sekä erilaiset öljyt. Lihaisia luita en ole uskaltanut sen ruoansulatuksen (oksentelun) vuoksi antaa, joten kaikki luut menee jauhettuna. Mutta ruoansulatus pelaa hyvin, ei oksentele lenkeillä niinkuin nappuloiden kanssa teki. Joten tällä hetkellä vaihdos tuntuu kannattavalta.

Keiju kyttää joko mennään?

Luca sen sijaan on siirtynyt Barffista suurimmin osin Ziwipeak muonaan. Syynä on ainoastaan se, että äitiä ällötti syöttää raakasafkaa ja hän ei osannut sitä oikein annostella tai antaa tarpeeksi monipuolisesti. Edelleen ainakin kerran viikossa Luca saa jotain raakaravintoa. Lucan laihis on edennyt kohtuu hyvin, kilo-pari olisi vielä nipistettävä pois.

Luca tuijottelee Keijun perään..

Lento uppeluksissa