Tällä viikolla ollaan käyty kahdesti hallilla. Torstaina treenasin Lennon kanssa aika paljon tokoa ja menee ihan kivasti. Seuraaminen on minusta tosi hyvää, jopa käännökset. Keiju ja Luca teki agilityä, en pysty juoksemaan joten lähettelin niitä ja palkkasin käännöksistä jne. Keijulle voi itse asiassa tehdä oikeinkin hyvää tälläinen treenaus, sille irtoaminen on ollut aina vaikeaa. Nyt kyllä irtoo aika kivasti, Keijuksi.

Seurallamme on uudet vinokepit ja en ole niihin koskaan tutustunut, joten Lento on hyvä kokelas tähän hommaan. Ei ole väliksi vaikka pilaisi kepit, kun sillä ei voi agia harrastaa. Menee jo aika pätevästi ja Lennosta se on tosi hauskaa.

Tänään hömppäilin hallilla Lennon kanssa, meni putkia ja keppitreeniä jatkettiin. Se on kyllä aika hauska agilityssä, yrittää niin tosissaan ja oikeastaan se oppiikin musta tosi helpolla. Jos sen kunto on näin hyvä niin annan sen hömpätä agijuttuja, se on tosi hyvää vaihtelua meille molemmille. Ja enään ei tunnu yhtään siltä, että alkaisi kokeilemaan liikoja sen kanssa. Tokoa treenattiin vaan ihan pikkasen.

Luca sitten treenasikin ihan oikeasti Sannan kanssa, etenkin keppejä. Viikonloppuna Lucalla olisi kolmen startin verran kisoja Kotkassa.  Huomenna pojat pääsevät Osteopatiaan.

Lucan morsmaikku sai katraan pieniä borderin alkuja, kennel Otterfield.