Kohta viikko mennyt Singon poismenosta ja en edes vielä oikein tajua, ettei sitä ole. Kaikki muistot ja tunteet on vielä niin lähellä. Vihdoinkin netti taas toimii kunnolla, joten laitan nyt muutamia viimeisiä kuvia Singosta. Suuri osa kuvista on vielä purkamatta, mutta en ole vielä pystynyt niitä edes katsomaan.

Sinko rakasti vettä ja vesileikkejä Erkun kanssa

Hulluna veteen

Rapsutuksia

 

Oli se vaan niin rakas, ettei voi käsittääkään. Viimeiset kaksi kuukautta on ollut täynnä menetyksiä, kaksi ihmistä ja yksi koira ja kaikki aivan liian varhain. Erkku alkaa olemaan kuoleman ammattilainen, höpöttelee hautajaisjuttuja, kertoilee arkuista jne. Ostettiin tänään uudet kengät ja Erkku kysyi, että saanhan laittaa nämä hautajaisiin? Joo, jos nyt ei vähään aikaan tulisi niitä.

Lento pojalla on ottanut ainoan koiranpaikka tosi koville. Se on muuttunut aivan totaalisesti, rähisee melkein kaikelle. Tänään oli oikeastaan ekä päivä kun on tässä kotosalla ollut aika normaali, ei ole sisällä saanut huutokohtauksia uuteen paikkaan siirretyistä tavaroista jne. Ihan säälittää toinen pikkurukka. Viikonloppuna se alkoi oksentamaan kaiken syömänsä ja juomansa paineella ulos, oli kyllä oksennellut muutaman kerran jo loppuviikosta. Mutten silloin vielä huolestunut, ajattelin sen vaan syöneen jotain sopimatonta pihalta. Mutta siinä vaiheessa kun mikään ei pysynyt sisällä menimme kiireellä lääkäriin. Ilmeisesti vatsa on ärtynyt niin pahasti tästä kaikesta muutoksesta. Saatiin sitten läkitystä ja vaiva helpotti hetimmiten. Toivotaan, että oireet pysy poissa sillä toinen epäily on vierasesine joka siirtyy välillä vatsaportin eteen. Nyt täytyy saada Lennolle paljon koirakontakteja, jotta se saa luottamuksensa takaisin.

Olenkin oikeastaan ihmetellyt, että se on pysynyt näin koirasosiaalisena vaikkei ole koskaan voinut leikkiä muiden koirien kuin Singon kanssa ja muutaman kerran on saanut juosta vapaana Keijun kanssa. Kyllä siltä on mennyt niin merkkittäviä vaiheita ontumisen vuoksi ohi, ihan hirvittää. Nytähän jalat on olleet pitkään aika oireettomat. Tällä hetkellä on pientä oireilua, lähinnä puremista, kirputtelua. Torstaina menemmekin sitten akupunktioon.