Ihana agilityn ulkokausi loistavine treenimahdollisuuksineen on taas täällä ja sitä ollaan hyödynnetty ainakin kahdesti viikossa Lennon ja Lucan kanssa. Lento on aloittanut agilityn alkeisryhmässä ja siellä oleminen tekee sille vallan hyvää. Treeneissä Lento on toiminut loistavasti ja kyllähän tuo tuntuu oppivan kaikenlaista. katsotaan sitten joskus johtaako se mihinkään. Luca on myös treenaillut ja nyt alkuun se menee taas ihan agilitykunnon hakemiseksi, että vanha taas jaksaa painaa :) Intoa ja taitoakin on ihan kivasti. 

Pojat kävi fyssarilla viime viikolla ja Luca oli tosi hyvänä, Lennolla vasen etunen ihan jumissa. Ja sen tiesinkin, satutti lenkillä ja onnahti sitä muutaman kerran. En ole muutoin huomannut, että treenaus olisi saanut sitä jäykäksi tai epäpuhtaaksi. Jalkoja se nuolee edelleen punertavasta väristä päätellen, en juuri koskaan edelleenkään näe näin tapahtuvan. Parin kuukauden päästä taas uusi hoitokerta.

Lento ja Keiju pistäytyivät mätsärissä hakemassa kokemusta. Lento käyttäytyi tosi hienosti, ja sai sinisten toisiksi parhaana koirana upeat palkinnot kotiin tuomisena. Kepa osallistui kanssa ja vaikkei näyttelyhihnaa ole ollut kaulassa 4 vuoteen homma meni vanhasta muistista. Osaltaan voi sanoa, että ikävä kyllä... Keiju arasteli pöydällä. Se liukastui ja melkein tippui märällä pöydällä kerran näyttelyssä ja sen peruja epävarmuus on. Hassua sinänsä, että muualla pöytä on superkiva ja muutenkin rakastaa kiipeillä ja taiteilla esim. sohvan päällä jne. Olin vähän ajatellut viedä sitä vetskukehiin näytille Lucan kanssa, ainankin errariin. Täytyy käydä muutama mätsäri vielä. Keijukin toi sinisenä veteraanina todella upeat ja arvokkaat palkinnot kotiin. 

Koirat avasivat myös uimakauden ja hauskaa riitti...

Lento ja miljoonat pisarat