Kävin aukomassa Johannan luona taas lihasjumejani ja hän katsoi samalla Lentoa. Hän sai paikannettua nyt yhden aika todennäköisen kipupaikan, oikean lavan yläosassa vasemmalla puolella. Siinä on lihasten kiinnityskohta ja kipu voi sinne heijastella aika monestakin paikasta. Mutta nyt on edes yksi paikka löydetty mistä saadaan joka kerta käsiteltäessä reaktio. Lento oli tosi nätisti, on kyllä uskomattoman hyvä käsitellä pennuksi. Käytiin läpi kaikki nivelet, niska ja selkäranka ja niissä ei ollut aristuksia. Sain ohjeet kuinka käsittelen jalkaa joka päivä. Nyt täytyisi suunnata sen kanssa myös uimahallille, osaiskohan se uida? Lihaksistossa ei muuten ollut Johannan mukaan vielä mitään hälyyttävää, onhan Lento toki sen näköinen ettei ole päässyt liikkumaan. Toispuoleisuutta ei juuri havainnut. Kahden viikon päästä uudelleen tsekkaukseen.

Jos ontuminen pysyy näin vähäisenä ja paraneminen etenee niin ehkei sitten tarvitse ainakaan vielä ens viikolla uusiin kuviin kiirehtiä.

Keiju on nyt ollut tässä kotosalla ja elelee tyytyväisenä makkarissamme. Siellä se on ennen Lentoakin viettänyt suurimman osan ajastaan, kun on kotosalla aina niin uninen ;) Ihan tyytyväisen oloinen on arestiinsa.

Kävin metsälenkillä aamupäivästä ja onhan siinä hommaa kun erikseen lenkittää. Ensin Sinko ja Keiju kävi parinkymmenen minuutin kävelyn ja sitten otin Lennon yksin ja pidin sitä irti saman verran ja sitten taas Keijun kanssa pidempi lenkki. Kun ja jos Lennon kinttu tuosta kohenee niin sitten voi alkaa pikkuhuljaa päästämään sitä Singon kanssa yhdessä vapaaksi. Keijun ja Lennon tutustumis projekti saa olla jäissä siihen asti kun Lento on täysin kunnossa.