Eilen käväistiinLennon kanssa tokokentällä, mutta treenaajia ei ollutkaan ja kenttä oli pimeänä joten skipattiin sitten treenailu sujuvasti. No, ei mennyt kuitenkaan ilta ihan harakoille sillä lähdimme lenkille Kakku bc:n kanssa. Lenkki meni oikein mainiosti ja tiukan tytsyn mainetta ylläpitävä Kakku ja Lento näyttäisivät tulevan juttuun ihan mukavasti. Joten jatkossa voidaan varmasti metsälenkkeilläkkin yhdessä. On niin ihanaa kun Lento saa koirakavereita ja emäntäkään ei todellakaan laita lenkkiseuraa pahaksi.  Keiju kepsukka sen sijaan makoili kotona vällyjen välissä.

Lennon antura näyttää jo ihan hyvältä, toki siitä on edelleen palanen poissa. Muttei se arista sitä eikä se vuoda, joten huomenna on sitten taas metsärallia luvassa. Meillä on aivan ihana tuo lähimetsä ja siellä oleva hiekkakuopat, voi lenkittää koirat ja viedä lapsen samalla retkellä pulkkamäkeen. Tosi kätevää.

Torstain agitreenit jää taas Keijun kanssa väliin, olen koulutuksessa viiteen asti joten on turha taaskaan kuvitella ehtivänsä hallille kuudeksi. Olen jo miettinyt, että on ihan turhaa maksaa treenimaksuja, olen tainnut käydä koko hallikautena neljissä treeneissä. En vaan millään ehdi kuudeksi sinne. Ihan tyhmää!