Keiju kisasi viikonloppuna KAT:in agikisoissa ja olihan vallan hyytynyttä menoa. Oltiin kisapaikalla tunteja ennen, että Minnakin pääsi pitkästä aikaa kisoja katsomaan. Verkassa Keiju oli oma itsensä, ihan täpäkkä ja kuuliainen. Ennen rataa kävelytin sitä hyvissä ajoin ja laitoin häkkiin, otin häkistä vasta muutama koira ennen meitä. Keijulle kun sopii lähteä radalle suoraan häkistä ei kestä pitkää verkkaa just ennen.

Lähdössä oli ihan normaalin  tuntuinen, jätin sitä hieman ja  ilme oli kiinnostunut ja hyvä. Heti muutaman esteen jälkeen homma lässähti ja vauhti oli ehkä puol tehoista. Tehtiin muutama virhe, esteen ohitus ja koira oli tosi outo. Omat fiilikset oli ihan nollassa, en kestä tuolaista himmailua. Radan keskivaiheilla sai hieman enemmän vauhtia ja meni kohtalaisen jees, loppumetreillä alkoi taas hyytyä ja toka vikalla esteellä teimme väärän radan. Mä vaan näin kun Keiju vetää aika ponnettomasti väärälle hypylle, hieman sitä kutsuin mutta eipä ollut siinä vaiheessa muita fiiliksiä kun päästä äkkiä radalta himmailemasta.. Kaikissa säkäluokissa radalta taisi tulla yksi tulos, mutta rata oli musta kiva ja etenevä. Siinä piti vaan miettiä ohjauslinjoja ja viedä koiraa niiden mukaan. Ei siis missään nimessä liian hankala edes Keijulle ;)

Tosi kurja maku jäi kisasta ja Keijun asenteesta. Oliko pohjanoteeraukseen syynä ensimmäiset helteet? Onko Keiju kipeä? Vai mikä mätti noin pahasti...

Lento oli kisaturistina ja käyttäytyi niin mallikelpoisesti. Se sai kisoissa myös hyvää häkkiharjoittelua ja viihtyi siellä erinomaisesti ja täysin hiljaa. Hieno pentu!