Daisy on astutettu Lucalla, ja toivottavasti odotettavissa on energisiä ja hyvän koulutettavuuden omaavia pentuja sopiva määrä. Pentujen syntymä ajoittuu viikon 17 tietämille ja ne ovat siten luovutuksessa kesäkuun puolivälissä. Toivotaan, että päästään hoitamaan kesäpentuja. Eerin 7 v. odottaa malttamattomana ja kyselee, että kait ne pennut on meillä sitten pitkään =) Lisätietoja kotisivuilta 

Vihdoinkin on kaikki "karanteenit" kärsitty ja ilmoitin Lucan agilitykisoihin, jos maaliskuussa ehtisi muutamana viikonloppuna kisailemaan nin se olisi kiva. Menee taas varmaan muutamat ekat startit ihan harakoille, kun on edellisistä starteista liian pitkästi taas. No, mutta ihana päästä kuitenkin kisailemaan. 

Lento on taas kunnostautunut kelkan kanssa, meillä on ihan mahtava lenkkin kylän joella ja sitä on tullut suhattua potkarilla ja en millään malttaisi pois ollakkaan on se niin hurjan kivaa. Agilityä on tullut tehtyä, tälle viikolle jopa kolmet treenit taas suunnitteilla. Lento on ottanut Daisyn juoksut yllättävän iisisti, mutta olen yrittänyt järkätä sille kunnolla liikuntaa ja aktiviteettejä vastapainoksi. Ekan kerran toistakymmentävuotisen narttu-uros historiani aikana olen pitänyt urosta juoksunartun kanssa samankaton alla. Olen postitiivisesti yllättynyt kuinka fiksusti Lento on asian ottanut, mutta onhan se silti eika epäreilua urosta kohtaan ja mielelläni pidän jatkossakin eri osoitteissa. 

Ihania aurinkoisia talvipäiviä!