Samalla kaavalla mennään, pikkasen ulkoilua ja aktivointa. Vasenta etustaan järsii kyynären kohdalta ja oikeaa takajalkaa kintereestä juoksemisen tai leikkimisen jälkeen. Olen nyt varma ettei oikean takajalan järsiminen ole tahatonta, joku kipu siellä on tai sinne jostain säteilee.

Lento lapanen on edelleen pirteä itsensä ja liikkuminen on pysynyt samalla tolalla nyt melkein pari viikkoa, eli on parasta mitä sitten kertaakaan ontumisen alettua. Ilmeisesti se nyt magneettikuvataan ja toivon, että se olisi mahdollisimman pian.

Energiaa ipanalla on aivan mahdottomasti ja senkin takia jos operoidaan niin tekisin sen heti kun vaan voidaan, eli kun pentu on tarpeeksi iso. Energian määrä ja tarve kun kasvaa koko ajan pennun kasvaessa. Jos Lento operoidaan niin on selvää, ettei se voi millään toipua meillä leikkauksesta. Eerinin kanssa siitä ei tulisi yhtään mitään, kun kaikkea äkkinäistä on vältettävä. Ja mitäs muuta nämä päivät pitkät täällä tekevät, kun äkkinäisiä käänteitä.

Lento kun tykkää tosi paljon Erkun seurasta ja hakeutuu sen lähelle, vie leluja ja välillä myös hieman "pureskelee" tyttöä. Erkku kysyykin monesti Lennolta aamulla, onko tänään purupäivä? Ihan hymyssä suin sen tekee, vaikka välillä väistämättä pennun otteet ovat liian rajuja. Sinko ja Keiju saavat olla rauhassa, Eerin on keskittänyt kaiken energiansa Lentoon koska siltä saa vastakaikua se on aina valmis mihin vaan. Yksi hupaisimmista leikeistä on merirosvolaiva, jossa Erkku ja Lento ovat peiton alla ja kiikaroivat sitten sieltä. Olen hämmästynyt todella monta kertaa, kuinka luottavaisena ja vilpittömän kiinnostuneena Lento Eerinin leikkeihin suhtautuu. Koskaan ei näytä epäilevältä tai siltä etteikö haluaisi olla mukana. Joten leikkikööt niin kauan kun leikki on kummastakin kivaa ja mun mielestä turvallista.

Singon vointi on ollut aivan pelottavan hyvä, ulkoasultaan on aika kulahtanut mutta jalat pelaa olosuhteisiin nähden tosi hyvin ja kortisonia on mennyt jo viikkokaupalla alhaisin annos mitä ikinä 2.5 mg/vrk. Muutoinkin on pirteä ja rasittava itsensä ;)

Muutoin olen pyörittänyt ruljanssia vähin voimin, ajatukset ovat kahdessa sairaalassa olevassa läheisessä :( Aina voi näköjään saada entistä huonompia uutisia ja suurempia suruja. Kiitti vaan, olisi ne edellisetkin murheet jo olleet ihan riittäviä...